reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Odchudzamy się

reklama
irtasia27: ja się nie znam ale są do tego dobre kalkulatorki obliczające Body Mass Index, np na stronie DIETA (po prawej stronie na dole) i tam Ci napisali że:

Przeciętna waga dla kobiety w wieku 28 lat przy wzroście 156 cm:
54 - 56 kg
+/- 5 kg
(zależne od budowy ciała)
chudy.gif

Masz niedowagę ok. 1 kg! [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]BMI: [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]19,72[/FONT]

Joasiek to oni sa jacys ijao ,bo ja mam dupe jak szafa 3-drzwiowa i uda tez (pozostalosci ciazowe i jedzenie po 2 czekolady na dzien:zawstydzona/y: no ale co jak smakuje to jem)

Joasiek przeciez widze ze ladna z ciebie dziewczyna :tak: a ja np. do dzisiaj niewchodze w swoje spodnie z przed ciazy ale mam to gdzies:tak:

Ja też w żadne nie wchodzę, spodnie ani spódnice :no: Miałabym to może gdzieś jakbym siedziała w domu, ale za 2 miesiące pora wrócić do pracy, nie pójdę przecież w dresie :-p albo trzeba zrzucić sadełko, albo wydać majątek na nowe ciuchy... wolałabym jednak to pierwsze :happy2:

Niestety ja tez musze dziennie wychodzic po dzieci do przedszkola i to 2 razy po godzinie a i tak to nic nie daje:crazy:

'A co do spudnic to tez w nie nie wchodze bo poprostu ich nieposiadam juz od paru lat (zle sie w nich czuje) a widocznie tak zle z toba niema jak chodzisz w spudnicach:tak::-p

reklama
'A co do spudnic to tez w nie nie wchodze bo poprostu ich nieposiadam juz od paru lat (zle sie w nich czuje) a widocznie tak zle z toba niema jak chodzisz w spudnicach:tak::-p

spódnica ...a kysz.... a kysz :-D ja gdzieś od 8 lat nie założyłam spódniczki, jak byłam nastolatką to miniówy nosiłam :tak:a potem zmieniłam styl na sportowy a teraz to lubię i na sportowo i elegancko się ubrać ale spódnicy nigdy w życiu nie założę :-D

Do góry