reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Odchudzamy się

reklama
a ja zjadlam Joaskowy makaron z tunczykiem oliwkami cebula smietana i parmezanem (stalo sie to stalym elemnetem tygodniowego jadlospisu Joasku kochana!!!) na deser lod magnum...:-)
oprzepraszam tu o odchudzaniu mialo byc....:szok:

susuuuuu bardzo się cieszę że smakuje nie tylko mi :-D:tak::-D Danie może nie z tych najbardziej niskokalorycznych, ale za to naprawdę zdrowe i pyszne :tak:

:-(a ja zjadłam wczoraj batonika i smażoną cukinie w bułce tartej :angry:a to przez Roberta bo mnie zdenerwował :wściekła/y:

Gosia każdy ma lepsze i gorsze dni :-(nie przejmuj się tym po jednym batonie na pewno nie przytyjesz.:-):-D:-D:-D
A u mnie znowu kilo mniej:-D:-D jakoś po woli spada ta waga ,ale zawsze to coś.:tak:;-)Całe szczęście że ja nie kupuję słodyczy to mnie nie kuszą.:-D;-):tak:

Ach...Joasiek znów mam do ciebie prośbę:-),bo ja bym chciała żeby ten suwaczek też się tak przesuwał jak masz ty:tak:,napisz proszę jak to zmienić.;-)
Ale ja jestem tępa,aż mi wstyd za siebie:wściekła/y::szok::-:)szok:

reklama
a ja wczoraj wieczorem tak sie nazarlam ze az spac nie moglam. bylam tak glodna ze jadlam co popadlo. chleb z kielbasa, kabanosy, ciasto i zagryzlam to cieplym lodem. :szok::szok::szok:

Do góry