reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Dostałam dziś paczkę z mlekiem Gerber 2. Są dwa duże pudełka i 14 próbek jednorazowych. A ponieważ my mało mleka używamy, to i tak nam na długo starczy, więc oddam te próbki.
Najchętniej oddam 3 osobom - 5 sztuk + 5 sztuk + 4 sztuki (bo na 3 się równo nie da podzielić :/ a zawsze to przynajmniej na jeden dzień porcja za darmo ;)). Za wysyłkę ja zapłacę, tylko prosiłabym o opinię na temat tego mleka w zamian ;) Żebym miała, co im tam napisać w raportach ;)

Komu potrzebne - dawajcie znać :)

też moge komuś próbkę wysłać
dajcie tylko znać czy ktoś chce (jeszcze ich nie dostałam ale mam dostać)

Szkoda że to nie Bebiko... :-(

reklama
Gabriela, może ja napiszę, jak mi się mleko podoba, a Ty napisz, co Ty o nim myślisz i będziemy mieć już po jednym raporcie ;) Nie chciałabym im ściemniać :/ Może Bratowa weźmie parę próbek. Bo Wy widzę nie chcecie :)

A właśnie - może ktoś napisać, czemu nie chce próbki? Zawsze to jakaś wypowiedź ;)

Gabriela, może ja napiszę, jak mi się mleko podoba, a Ty napisz, co Ty o nim myślisz i będziemy mieć już po jednym raporcie ;) Nie chciałabym im ściemniać :/ Może Bratowa weźmie parę próbek. Bo Wy widzę nie chcecie :)

A właśnie - może ktoś napisać, czemu nie chce próbki? Zawsze to jakaś wypowiedź ;)

Ja nie chcę próbek mleka, bo po jednorazowym podaniu innego mleka nie jestem w stanie stwierdzić czy jest ono ok czy nie. Tym bardziej nie chciałabym mieć tych próbek w ilości np: na dwa lub trzy dni, bo po co mam dziecku zasmiecać żołądek czymś na chwilę a potem wracać do tego co jadło albo kupować inne mleko znowu. w ciągu tygodnia w ten sposób dziecko mogłoby jeść nawet trzy różne mleka i skad ja mam potem wiedziec które jest dla niego dobre a które np: spowodowało zaparcie bądź alergię?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry