reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
Cwietka to pakuj wszystko w paczkę łącznie z kurtką, bo chyba się Adaś nie obrazi o kwiatka :)

ciemnoróżowa była kupiona na ponad roczną Kaję ale moje dzieci duże to w była za krótka
na Twojego chudzielca będzie dobra :)
zielony bodziak jest akurat 68-74 jakoś
metki się poprały na niektórych i bardziej pamiętam kiedy Kaja to nosiła niż jaki to rozmiar :)
dawaj adres

powiem wam szczerze że wszystkie moje tuniczki zeszły, co trochę mnie pokusiło by wystawiać inne też rzeczy, tylko czemu ja tego nie robiłam jak siedziałam w domu, a teraz jak już chodzę do pracy i mam o wiele mniej czasu?
tym razem wystawiłam kilka sukieneczek i parę innych rzeczy akurat na te teraźniejsze upały, jak któraś chętna to zapraszam :) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

wysłałam w końcu pakę Cwietka
- z tej białej powinny te żółte plamki zejść po jednym praniu (tak ją dorzuciłam i te różową i te drugą białą -może się przydadzą :) )

Ja też właśnie dzisiaj wysłałam. Powinno dojść w ciągu 2 dni. Daj znać, jak dotrą, bo poczcie polskiej nie ufam.
Dziękuję za dodatkowe białe i różowe - jeszcze nie wiem o co chodzi, ale jak paka dojdzie, to się dowiem :-D

przejrzalam garderobe i mam do oddania kilka ciuszkow letnich w roz. 80. sukieneczka, spodenki krotkie, komplecik z bluzeczka. moja Alicja na pewno do tych rzeczy nie dorosnie latem, ale moze wieksze panienki skorzystaja. najchetniej bym sie wymienila na jakies w rozm. 68/74, ktorych juz nie uzywacie (rampersy, spodenki, spodniczki)

ktora chetna niech da znac na priva i wtedy wysle fotki

Dziewczyny, dostałam kolejną kurteczkę :szok: (W sumie miałam ich 8!!!) Oddam którejś z dziewczynek - znów kwiatki - i to najlepiej którejś mniejszej. Rozmiar z metki 68. Na Idę (7,5-8kg, ubranka 68/74) jest dobra, rękawki trochę za długie. Kurteczka jest cienka - taka wiosna/jesień + letnie wieczory. Była używana, ale nie jest zniszczona, jedynie białe rękawki są troszkę zszarzałe, ale może po praniu się wybielą. Kurteczka miała też kapturek, ale go nie dostałam.

Załączniki

• SAM_7356.jpg
    SAM_7356.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 89
  • SAM_7351.jpg
    SAM_7351.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 69
Dostałam dziś paczkę z mlekiem Gerber 2. Są dwa duże pudełka i 14 próbek jednorazowych. A ponieważ my mało mleka używamy, to i tak nam na długo starczy, więc oddam te próbki.
Najchętniej oddam 3 osobom - 5 sztuk + 5 sztuk + 4 sztuki (bo na 3 się równo nie da podzielić :/ a zawsze to przynajmniej na jeden dzień porcja za darmo ;)). Za wysyłkę ja zapłacę, tylko prosiłabym o opinię na temat tego mleka w zamian ;) Żebym miała, co im tam napisać w raportach ;)

Komu potrzebne - dawajcie znać :)

reklama
Do góry