reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

bodziaki
zielony nienoszony
za mały prezent- tak na 3-6 miesięcy chyba
maj2011221.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

reklama
ta większa ciapkowana jest nieużywana (za mała kupiona- prezent)
ale jest strasznie okłaczona bo wyprana z innymi ciuszkami a to a'la struks a'la pies wie co i strasznie oblazło a że było za małe to nie zadałam sobie nigdy trudu wyczyszczenia z tych kłaczków

powinny być dobre na jesień jakoś
maj2011219.jpg

Cwietka
te chcesz? bo ta w paski niestety się 'nie uratowała' :(

ps. zabrała wszystkie ciuszki cocodrillo, a nawet nie wie czy dziewczynkę urodzi czy chłopca!

maj2011218.jpg

Ostatnia edycja:
Gabi - ale śliczności! Ja to bym wszytsko chciała, ale nie mogę być taka pazerna :-D
Więc tak chciałabym:
1. to beżowe z msiem
maj2011231.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][/QUOTE]
2. w jakim rozmiarze jest ta ciemnoróżowa?
maj2011229.jpg
3. Biała, płócienna

4. zielony bodziczek - jaki rozmiar? bo Idencja ma 68/74.
maj2011221.jpg
5. i ta z motylkami różowa
maj2011218.jpg

A ja zrobiłam przegląd i niestety nie mam za dużo chłopiecych (myślałam, ze będzie tego więcej). Są głównie spodenki - dresiki. Rozmiar większy, ale nie wiem jaki, bo na metkach nie widać. Jutro porobię zdjęcia i pomierzę centymetrem.
No i mogę też oddać kurteczkę, bo mam ich dużo. Są raczej damskie, ale jedna jest zielona z motywem z Kubusia Puchatka, więc razcej uniseks. Niezbyt gruba - taka na wczesną jesień. Rozmiar chyba tak 74, ale na Idę rękaw za długi - musiałabym wywijać. Tez pomierze dokładnie jutro.

Gabi własnie poczytałam jakie wielkie nosi ciuszki Adaś !1 Toz mój to przy nim kruszyneczka 68 jeszcze lekko ;-)

reklama
1. kurteczka - niestety z kwiatkiem :-(długość 42 cm, rękawek ok 21.

Uploaded with ImageShack.us

2. bluza - długość (bez kapturka) - 30 cm., rękawek - ok 17 cm.

3. spodenki do bluzy - 2 pary. Jedne mają białą plamkę. - długość 41 cm.

4. Dżinsy - chyba będą za małe - 39 cm.

5. Spodenki - 41 cm.

6. Bojówki - 37 cm

Do góry