reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Dziewczyny - pamiętacie jak pisałam o moich planach wyprzedaży torebek? No więc właśnie trochę porządków zrobiłam i mam kilka sztuk na zbyciu. Macie pierwszeństwo więc wrzucę najpierw tutaj;-)
Torebki są bardzo mało używane (oprócz metalizowanej), dosłownie 1-2 razy, wymiary brane na płasko.

Reserved, ekoskóra, wys./szer. 16cm/21cm, do ręki, łańcuszek można schowac, użyta 1 raz.
10zl
SG209865.JPG

Oriflame, el. czerwone z ekoskóry, biała podszewka, prawie mieści format A-4;-)
Rezerwacja
SG209868.JPG

SG209871.JPGsprzedana

8zl
SG209870.JPG Sprzedana

Bellugio, mięciutka ekoskóra, odcień tzw. szampański (beżowo-srebrny), w środku brązowa, ładnie wykończona z dbałością o szczegóły, 37cm/42cm, trochę jej używałam;-) Zamykana na suwak, ale dodatkowo - jako ozdobę- ma ten pasek z dziurkami, do tego była sprzączka, ale zaginęła:-(
20zl
SG209872.JPG

Ręczna robota z Wylęgarni, materiał- welur, 20cm/32cm,
15zł
SG209869.JPG

City Woman, ekoskóra, 20cm/28cm, wygląda jak nowa,użyta 1 raz.
20zł
SG209867.jpg
Więcej szczegółów - na priv;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Buuu Buuu ta czerwona cudna i za pózno ...Ta z Wylęgarni PRZEPIĘKNA..Ale na ta chwile kasy brak na nią :-( Zaszalałam z kolczykami ;-) tzn. z produktami na nie...

Bodziaki to wydania.
7 górnych to takie grubsze, dolne są cieniutkie, takie na teraz na chłodniejsze dni. Rozmiar 86 i kilka dużych 80-tek.
Dwie bluzki 80. Z liskiem piłkarzem w bardzo dobrym stanie, ta druga to taka trochę szmatka bardzo cienka, spodnie-czarny dżins.
Trzy letnie czapeczki z bardzo cieniutkiego materiału.

Krolcia ja bym się pisała na body z krotkim( normalnie nie mam, ciekawe co ja z nimi zrobiłam).. i ostatnią czapeczke bo mi brak...
Ja się żadna na dlugi rękaw nie będzie pisać....;-) Ale na razie tylko krótki :-p
A moje dziecko ma długosci 70 zm dzisiaj mierzone :szok:

reklama
Dziewczyny a ja mam do oddania kombinezony zimowe...Tylko, że po Fifku więc nie wiem..Ale może macie jakąś znajomą??? Jak znajde moment to pofotkuje...

Do góry