cristalrose
Fanka BB :)
Dziewczyny - pamiętacie jak pisałam o moich planach wyprzedaży torebek? No więc właśnie trochę porządków zrobiłam i mam kilka sztuk na zbyciu. Macie pierwszeństwo więc wrzucę najpierw tutaj;-)
Torebki są bardzo mało używane (oprócz metalizowanej), dosłownie 1-2 razy, wymiary brane na płasko.
Reserved, ekoskóra, wys./szer. 16cm/21cm, do ręki, łańcuszek można schowac, użyta 1 raz.
10zl

Oriflame, el. czerwone z ekoskóry, biała podszewka, prawie mieści format A-4;-)
Rezerwacja

sprzedana
8zl
Sprzedana
Bellugio, mięciutka ekoskóra, odcień tzw. szampański (beżowo-srebrny), w środku brązowa, ładnie wykończona z dbałością o szczegóły, 37cm/42cm, trochę jej używałam;-) Zamykana na suwak, ale dodatkowo - jako ozdobę- ma ten pasek z dziurkami, do tego była sprzączka, ale zaginęła:-(
20zl

Ręczna robota z Wylęgarni, materiał- welur, 20cm/32cm,
15zł

City Woman, ekoskóra, 20cm/28cm, wygląda jak nowa,użyta 1 raz.
20zł

Więcej szczegółów - na priv;-)
Torebki są bardzo mało używane (oprócz metalizowanej), dosłownie 1-2 razy, wymiary brane na płasko.
Reserved, ekoskóra, wys./szer. 16cm/21cm, do ręki, łańcuszek można schowac, użyta 1 raz.
10zl

Oriflame, el. czerwone z ekoskóry, biała podszewka, prawie mieści format A-4;-)
Rezerwacja

8zl

Bellugio, mięciutka ekoskóra, odcień tzw. szampański (beżowo-srebrny), w środku brązowa, ładnie wykończona z dbałością o szczegóły, 37cm/42cm, trochę jej używałam;-) Zamykana na suwak, ale dodatkowo - jako ozdobę- ma ten pasek z dziurkami, do tego była sprzączka, ale zaginęła:-(
20zl

Ręczna robota z Wylęgarni, materiał- welur, 20cm/32cm,
15zł

City Woman, ekoskóra, 20cm/28cm, wygląda jak nowa,użyta 1 raz.
20zł

Więcej szczegółów - na priv;-)
Ostatnia edycja: