Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie powinnas się sugerować wagą dziecka bo każde ma inną budowę,jezeli ma duży brzuszek i grubiutkie nóżki to trzeba zmienić rozmiar pieluszek mimo że rozmiarowo pasują do wagi dziecka np.moja córeczka 9 kg ważyła w wieku 4 m i używaliśmy 4+ z Pampersa,do haggisów nie miałam przekonania jak dla mnie to za sztywne,z belli uczuliły małą.dobre okazały się babydreem z rossmana.ja uzwywam rozmiar 4 a mala ma 9 kg wiec to nie sa za male pampersy na nia.. z tym ze uzywam huggies....
albo 4+ z pampers active baby...
tych z bella nie rpobowalam jeszcze nigdy.... i wlasnie sie zastanawiam czy sa dobre.
Nie powinnas się sugerować wagą dziecka bo każde ma inną budowę,jezeli ma duży brzuszek i grubiutkie nóżki to trzeba zmienić rozmiar pieluszek mimo że rozmiarowo pasują do wagi dziecka np.moja córeczka 9 kg ważyła w wieku 4 m i używaliśmy 4+ z Pampersa,do haggisów nie miałam przekonania jak dla mnie to za sztywne,z belli uczuliły małą.dobre okazały się babydreem z rossmana.
.Musisz to przeczekać, wiem że jest ciężko ale zobaczysz że wszystko się normuje i złapiesz z dzieckiem wspólny rytm.