• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Jakims cudem udało mi się zrobić 2 screeny z usg ;-)
A więc to moja mała księżniczka
Zobacz załącznik 173968 d9.jpg
:-p

Kochane u dentysty prawie zmarłam bardziej ze strachu niż z bólu :-p ale żyję :P
Co do USG jestem zbyt padnięta by to opisać ale będzie Córeczka jest zdrowitka i waży 689 gram :-) Normalnie jestem szczęśliwa :-):-):-):-):-):-):-):-)
Jutro Wam pokażę fotki i w ogóle napisze co i jak :-p Miłej nocki Kobietki :*
ale sie ciesze :) gratulacje CORECZKI :) mam nadzieje ze ja tez pod serduszkiem nosze plec piekna ;)

Aaaaaaa
Nie pochwaliłam się...
W piątek w nocy moja koleżanka powitała na świecie swoją pociechę...

Pociecha x 3
Maciuś, Wojtuś i Adaś
jakie cudenka ;) o rety :) gratulacje dla szczesliwych rodzicow ;)

Jakims cudem udało mi się zrobić 2 screeny z usg ;-)
A więc to moja mała księżniczka
Zobacz załącznik 173968Zobacz załącznik 173969
:-p
no wykapana mamusia ;)

ja od rana laze i sprzatam, piore.... musze sie czyms zajac zeby sie odstresowac bo pol nocy nie spalam...
strasznie mi przykro po tym jak mnie potraktowali;( czuje sie conajmniej jakbym zostala zwolniona ;( dzis tom po pracy idzie gadac z moja szefowa ... ja jej w zasadzie nic nie wygarnelam bo ze strachu zaczelam sie jakac.... jeszcze moja angielszczyzna kali chciec jesc... i na glowie mialam Kacpra wiec ..... a tom albo dzis po dobroci albo powie ze idziemy do opowiednich instytucji zeby nam poradzili co robic bo ja chce przynajmniej ten macierzynski dostac a nie zeby siedziec za darmola w domu... kasa mi na kwiatkach nie rosnie:-(:-(:-(

Melduję się!
Ale niestety, ból głowy, z którym wstałam jest jeszcze silniejszy...
Myślałam, że obejdzie się bez tabletek, ale nie dam rady...
A najgorsze jest to, że na mnie nic innego nie działa, tylko Ketonal....

reklama
ja od rana laze i sprzatam, piore.... musze sie czyms zajac zeby sie odstresowac bo pol nocy nie spalam...
strasznie mi przykro po tym jak mnie potraktowali;( czuje sie conajmniej jakbym zostala zwolniona ;( dzis tom po pracy idzie gadac z moja szefowa ... ja jej w zasadzie nic nie wygarnelam bo ze strachu zaczelam sie jakac.... jeszcze moja angielszczyzna kali chciec jesc... i na glowie mialam Kacpra wiec ..... a tom albo dzis po dobroci albo powie ze idziemy do opowiednich instytucji zeby nam poradzili co robic bo ja chce przynajmniej ten macierzynski dostac a nie zeby siedziec za darmola w domu... kasa mi na kwiatkach nie rosnie:-(:-(:-(
Kochana w takim razie powodzonka i oby wszystko dobrze się skończyło :*
Bo na takie coś normalnie brak słów :-(
Melduję się!
Ale niestety, ból głowy, z którym wstałam jest jeszcze silniejszy...
Myślałam, że obejdzie się bez tabletek, ale nie dam rady...
A najgorsze jest to, że na mnie nic innego nie działa, tylko Ketonal....
Żarłam ketonal kiedyś na ząb nie wiedziałam, że to takie mocne i wzięłam 2 tabletki na raz mysłałam, że się wykończe miałam drgawki jak jakiś narkoman pot się ze mnie lal i od tamtego czasu tego nie wziełam ale na mnie tez tylko te tabletki działały ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry