• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
kurcze ale ja tez bym chciala miec coreczke ;) tak dla odmiany taka mamusiowa... sukienki... kiteczki ojjjjjj.... ;)
monis a jakie mialas obiawy na poczatku??? :) duzo wymiotowalas??? jak sie teraz czujesz???
maszklopoty ze skora????? podobno sie mowi ze corka zabiera mamie urode i sa klopoty ze skora..... ;)

ja narazie to mam powtorke z rozrywki i wszytsko idzie tak jak z Kacprem ;)

ostatnio widzialam moja znajoma ktora ma 9 tygodni teraz do porodu.... normalnie jej nie pozlam.... wiem ze kazda mama wyglada slicznie w ciezy ;) ale ona to normalnie postrach jakis... pryszcz na pryszczu... pomarszczona... mowi ze juz nie daje rady z tym... i jak byla w PL to jej powiedzieli ze dziewczynka ;)

kurcze ale ja tez bym chciala miec coreczke ;) tak dla odmiany taka mamusiowa... sukienki... kiteczki ojjjjjj.... ;)
monis a jakie mialas obiawy na poczatku??? :) duzo wymiotowalas??? jak sie teraz czujesz???
maszklopoty ze skora????? podobno sie mowi ze corka zabiera mamie urode i sa klopoty ze skora..... ;)

ja narazie to mam powtorke z rozrywki i wszytsko idzie tak jak z Kacprem ;)

Ale to wcale nie znaczy, że jak masz tak samo, to tez będzie chłopak...
Moja bratowa ma parkę,
i z Olą miała tak samo jak z Damianem....
czyli
mdłości, wymioty, zaparcia i wszystko co bleeee

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry