ewelina28
Dum Spiro Spero...
Aaaa z gruszką jest przepyszna, ale u nas rzadko można kupić, muszę po marketach się rozbijać.....Usiłowałam zrobić ciasto:-) w sklepie kupiłam sobie meliske z gruszką też jest dobra;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aaaa z gruszką jest przepyszna, ale u nas rzadko można kupić, muszę po marketach się rozbijać.....Usiłowałam zrobić ciasto:-) w sklepie kupiłam sobie meliske z gruszką też jest dobra;-)

Usiłowałam zrobić ciasto:-) w sklepie kupiłam sobie meliske z gruszką też jest dobra;-)
Madzia, chęci mi narobiłaś na pizzę i chyba zrobię jutro na obiad....![]()

Yyyyyy....w sklepie??Melisę z gruszką?????? Rany gdzie Wy to wynajdujecie??

Ejjj no czego mi smaka robicie??![]()
Yyyyyy....w sklepie??
Kochana zawsze kieruj sie w stronę herbatek ziołowych, tam nie takie cuda mozna znaleźć.....;-)
na to bym nie wpadła ;-)
Miałam fona z urzędu pracy jest decyzja w sprawie spłaty kredytu hipotecznego w czasie jak będe bezrobotna ciekawe jakajutro jadę odebrać...czyli jutro dzień decyzji i wyników...strach się bać
![]()

Oj cos czuję, że nie tylko ja jutro na obiad pizzę robię...? ;-)
ja i drożdze....mamy rozwód ;-)Ja chętnie jak mi ktoś spód zrobija i drożdze....mamy rozwód ;-)