Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Juz w przyszlym tygodniu maz musi wracac do pracy i nie wiem jak to wytrzymam.To siedzenie caly dzien w domu z synkiem i myslenie chyba mnie dobije.Najbardziej jednak obawiam sie ze znowu napadna mnie jakies zle mysli a nie bede miala nawet z kim pogadac:-(Ale tu teraz spokojnie
Moze to dobrze bo bede miala czas aby przygotowac sie na jutrzejsze posty
Ja siedze w domu i pomalu chole.... mnie bierze od tego lezeniaJuz w przyszlym tygodniu maz musi wracac do pracy i nie wiem jak to wytrzymam.To siedzenie caly dzien w domu z synkiem i myslenie chyba mnie dobije.Najbardziej jednak obawiam sie ze znowu napadna mnie jakies zle mysli a nie bede miala nawet z kim pogadac:-(

całym sercem z Tobą !!!!

:-):-):-)
:-)
Ale tu teraz spokojnie
Moze to dobrze bo bede miala czas aby przygotowac sie na jutrzejsze posty
Ja siedze w domu i pomalu chole.... mnie bierze od tego lezeniaJuz w przyszlym tygodniu maz musi wracac do pracy i nie wiem jak to wytrzymam.To siedzenie caly dzien w domu z synkiem i myslenie chyba mnie dobije.Najbardziej jednak obawiam sie ze znowu napadna mnie jakies zle mysli a nie bede miala nawet z kim pogadac:-(
pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!!

dżizas... ja wiem że problemy każdego z nas sa najważniejsze i największe... ale jak czasmi słysze jakie ludzie je mają to mnie trafia...![]()
ale za to z rana się panowie pofatygowali