• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ale tu teraz spokojnie:szok:
Moze to dobrze bo bede miala czas aby przygotowac sie na jutrzejsze posty:-D
Ja siedze w domu i pomalu chole.... mnie bierze od tego lezenia:wściekła/y:Juz w przyszlym tygodniu maz musi wracac do pracy i nie wiem jak to wytrzymam.To siedzenie caly dzien w domu z synkiem i myslenie chyba mnie dobije.Najbardziej jednak obawiam sie ze znowu napadna mnie jakies zle mysli a nie bede miala nawet z kim pogadac:-(

Dzień dobry dziewczynki :-)

Ja siedze w domu i pomalu chole.... mnie bierze od tego lezenia:wściekła/y:Juz w przyszlym tygodniu maz musi wracac do pracy i nie wiem jak to wytrzymam.To siedzenie caly dzien w domu z synkiem i myslenie chyba mnie dobije.Najbardziej jednak obawiam sie ze znowu napadna mnie jakies zle mysli a nie bede miala nawet z kim pogadac:-(

Kochana miło że zaczęłas tutaj, do nas zaglądac:) a jeżeli przyjdą złe myśli... wpadaj do nas !!!! krzcz, płacz, wyżalaj sie... bo my tu nie jestesmy tylko po to aby pisac o radościach... ale także po to aby pomóc sobie w tych cięższych chwilach :tak:

Danusia pobudka !!!!!!!! :-D

Rudzia jak tam lody ??? :laugh2:

Ewelinko jak teśc...? mam nadzieję że wszystko dobrze :tak:

Wiola już nie gadaj głupot !!! my tu przecież Cię chcemy i już !!!!:-D:tak:

Majsi kochana co z Tobą ? :sorry:

Madzia mam nadzieję że wszystko u Ciebie w porzadku... :tak: całym sercem z Tobą !!!!

Marti czekamy caly czas na zdjęcia :tak::tak::tak::-):-):-)

Sówka Ty też byś mogła się cholercia do nas czasami odezwac :wściekła/y::-)

Ola, Iza... zaglądajcie tutaj !!!

Gabrysia
mam nadzieję że dzisiaj też do nas wpadniesz :-)

a to tak na miły początek dnia... słoneczko dla każdej z Was

384.gif

Cześć laseczki :-)

Kama jak to nie będziesz miała z kim porozmawiać?? A my?? Po to tu jesteśmy jakby co pisz pomożemy jak tylko możemy ;-)

pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

O matko umarłego byś na nogi postawiła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewelinka sis no i jak tam po operacji????????????

Ostatnia edycja:
reklama
dżizas... ja wiem że problemy każdego z nas sa najważniejsze i największe... ale jak czasmi słysze jakie ludzie je mają to mnie trafia... :eek::no:

Ale, że co ??? Jak???

Kawyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja dziś noc z głowy cholerne rury się włączyły pisk w domu straszny a wszyscy na dyżurach gdzieś na awarii i spałam ze stoperami w uszach bo inaczej wogóle bym nie pospała...szlak.... jedyny minus tego mieszkania :no: ale za to z rana się panowie pofatygowali

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry