• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ale, że co ??? Jak???

a nie...nic tak mnie jakos naszło :-p:-p:-p:-p

Kawyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja dziś noc z głowy cholerne rury się włączyły pisk w domu straszny a wszyscy na dyżurach gdzieś na awarii i spałam ze stoperami w uszach bo inaczej wogóle bym nie pospała...szlak.... jedyny minus tego mieszkania :no: ale za to z rana się panowie pofatygowali

nie krzycz :szok::-D juz podaję
images

matko... biedactwo...:sorry: po tym jak napisałaś że piszcza u Ciebie rury uświadomiłam sobi że u mnie tez :eek::happy: le to tak od czasu do czasu... ale zawały można dostac :szok::-D
czyli już wszystko ok? bo to chyba trzeba odpowietrzyc rury...tak?

a nie...nic tak mnie jakos naszło :-p:-p:-p:-p
nie krzycz :szok::-D juz podaję
images

matko... biedactwo...:sorry: po tym jak napisałaś że piszcza u Ciebie rury uświadomiłam sobi że u mnie tez :eek::happy: le to tak od czasu do czasu... ale zawały można dostac :szok::-D
czyli już wszystko ok? bo to chyba trzeba odpowietrzyc rury...tak?

No dzięki za kawusie :-)

No to wyobraż sobie, że u mnie też dość często piszczą i to nie cicho tylko tak, że słychać je już po podejściu do klatki schodowej i na klatce. U nas przychodzą i zmniejszają przepływ wody w centralnym i wtedy sie uspokaja i przy okazji też odpowietrzają.
A Wy sami palicie w co, czy też jak my administaracja?? No albo spółdzielnia? Jak oni leć im powiedzieć niech coś robią bo jak Ci się kiedy w środku nocy włączą jak u mnie.....współczuje nie do wytrzymania wierz mi :no:

Dzień dobry!

czesc Kochana :-)

No dzięki za kawusie :-)

No to wyobraż sobie, że u mnie też dość często piszczą i to nie cicho tylko tak, że słychać je już po podejściu do klatki schodowej i na klatce. U nas przychodzą i zmniejszają przepływ wody w centralnym i wtedy sie uspokaja i przy okazji też odpowietrzają.
A Wy sami palicie w co, czy też jak my administaracja?? No albo spółdzielnia? Jak oni leć im powiedzieć niech coś robią bo jak Ci się kiedy w środku nocy włączą jak u mnie.....współczuje nie do wytrzymania wierz mi :no:

łaomtako... to ładnie musiało dawac :szok::szok::szok::szok::szok: nie strasz...
my mamy ogrzewanie prądowe :-p rury piszczą ale te od wody nie od ogrzewania bo takich tu nie ma ;-)

Zapewne to widać i słychać :-D:-D:-D:-D
Płuca masz dobrze rozwinięte :-D:-D:-D:-D:-D

ech... ja bardzo często mam chrypkę... moja pani doktor powiedziała mi po badaniach... że mam tak cienkie struny głosowe że nie powinnam wogóle mówic a jak tak to cichutko... bo mi w końcu pękną :sorry:

reklama
czesc Kochana :-)
łaomtako... to ładnie musiało dawac :szok::szok::szok::szok::szok: nie strasz...
my mamy ogrzewanie prądowe :-p rury piszczą ale te od wody nie od ogrzewania bo takich tu nie ma ;-)
ech... ja bardzo często mam chrypkę... moja pani doktor powiedziała mi po badaniach... że mam tak cienkie struny głosowe że nie powinnam wogóle mówic a jak tak to cichutko... bo mi w końcu pękną :sorry:

Ale ja nie starsze tylko mówię jak jest u nas, żeby można sobie było to wyobrazić. Dziś jak małż wrócił po nocce szlaku dostał, zadzwonił do administracji a tam tylko czy to na leśnej nic nie pytali wiecej....teraz na hasło "piszczą rury" od razu wiedzą gdzie posyłać :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No widzisz to czego krzyczysz??? Chcesz się głosu pozbawić?? Z kim wtedy będe przez fona gadać?? ;-):-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry