• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Dziewczynki operacja sie udała, ale teraz trzeba czekać......na razie teść dochodzi....operacja trwała 10 h :szok: Dzwoniłam z rana, ale pielęgniarka powiedziała, że bezsensu przyjeżdżać, bo i tak mnie na razie na salę pooperacyjną nie wpuszczą, a teść i tak "nietomny"....więc znów trzeba czekać....najważniejsze pierwsze 48 h ....potem już jakos "pójdzie" ...

Cieszę sie sis trzymałam wczoraj mocno kciuki...teraz już będzie dobrze :tak:

reklama
Dziewczynki operacja sie udała, ale teraz trzeba czekać......na razie teść dochodzi....operacja trwała 10 h :szok: Dzwoniłam z rana, ale pielęgniarka powiedziała, że bezsensu przyjeżdżać, bo i tak mnie na razie na salę pooperacyjną nie wpuszczą, a teść i tak "nietomny"....więc znów trzeba czekać....najważniejsze pierwsze 48 h ....potem już jakos "pójdzie" ...

bardzo się cieszę :-)

Tylko sie nie śmiejcie, ale coś Wam napiszę....Wczoraj pojechaliśmy do szpitala.....ale wyjazd był bezsensu, więc w drodze powrotnej P zatrzymał się przy MCDonaldzie.....Ja, P i teściowa.....Patrzę - lody :-p......zaczęłam się śmiać sama do siebie, a teściowa pyta "z czego się chichasz", mówię "a nic koleżanka mi się przypomniała", a ona "a co koleżanka jest lodziarką" .......padłammmmm.....:zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tylko sie nie śmiejcie, ale coś Wam napiszę....Wczoraj pojechaliśmy do szpitala.....ale wyjazd był bezsensu, więc w drodze powrotnej P zatrzymał się przy MCDonaldzie.....Ja, P i teściowa.....Patrzę - lody :-p......zaczęłam się śmiać sama do siebie, a teściowa pyta "z czego się chichasz", mówię "a nic koleżanka mi się przypomniała", a ona "a co koleżanka jest lodziarką" .......padłammmmm.....:zawstydzona/y:

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

A mi ulżyło.....;-)

teraz już będzie tylko lepiej :tak:

tylko sie nie śmiejcie, ale coś wam napiszę....wczoraj pojechaliśmy do szpitala.....ale wyjazd był bezsensu, więc w drodze powrotnej p zatrzymał się przy mcdonaldzie.....ja, p i teściowa.....patrzę - lody :-p......zaczęłam się śmiać sama do siebie, a teściowa pyta "z czego się chichasz", mówię "a nic koleżanka mi się przypomniała", a ona "a co koleżanka jest lodziarką" .......padłammmmm.....:zawstydzona/y:

:-d:-d:-d:-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

reklama

Już sobie Ciebie wyobrażam przy tym mcdonaldzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oby kochana...oby.....:zawstydzona/y:

Tak będzie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry