• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Żyłam w nieświadomości ....tyle lat.....:-D:-D:-D

Jak to "głupiego jasia" ????? Oni powariowali....kurfffaaaa....psychicznie przeżyje to podwójnie.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: tak się nie robi......:no::no:
Ja też byłam "usypiana" ..... lekarz mi powiedział, że to dla komfortu psychicznego .... :-(:-(:-(

No właśnie nie wiem napisała mi esa, że dostała właśnie głupiego jasia i czeka na zabieg...dziwne mają metody mnie zabrali na zabiegówkę zastrzyk w żyłę i odpłynęłam, obudziłam się już po wszystkim na sali...kurcze jak oni sobie to wyobrażają przecież ona wszystko będzie czuła :sorry:

No właśnie nie wiem napisała mi esa, że dostała właśnie głupiego jasia i czeka na zabieg...dziwne mają metody mnie zabrali na zabiegówkę zastrzyk w żyłę i odpłynęłam, obudziłam się już po wszystkim na sali...kurcze jak oni sobie to wyobrażają przecież ona wszystko będzie czuła :sorry:
a moze ona tak tylko to nazwała....
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie będzie czuła........ale psychicznie? ......
Ja dostałam narkozę ogólną, kroplówka , pod ekg itp. No ale ja ledwo żywa wyszłam z zabiegu....lekarze po fakcie mi powiedzieli, że było zagrożenie życia.......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry