Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie no wiesz....ja tam nie mam nic do ukrycia, ale po co ma czytać takie zboczeństwa, póxniej zyć mi nie da....
Rureczkę????
![]()

Panią, maszynkę czy rurkę??????![]()

Oj kochana no tobie nie dogodzi, toć częstuję no...
Albo se zrób....
Ciasto szybko zagnieść i dobrze schłodzić w lodówce, owinięte w folię. Wyjąć, podsypując mąką - rozwałkować, ale bardzo cieniutko, na grubość 1 mm. Pokroić w długie paski, o szerokości około 1,5 cm. Rurkę posmarować masłem, nawijać na nią paski, zaczynając od części węższej do szerszej. Jedną stronę rurki obtoczyć w cukrze, układać na wyłożonej papierem blaszce.Piec około 20 minut w temperaturze 200ºC. Rurki powinny być jasnozłote. Wystudzić, NABIĆ kremem.
- pół kilo mąki
- 25 dag masła
- 25 dag kwaśnej gęstej śmietany
- szczypta sol
Krem budyniowy lub bita śmietana.
Dlatego ja wczoraj swojego tu nie wpuściłam, potem spokoju by mi nie dał....Dawaj rurki
Ja też nie mam nic do ukrycia ale jak poczyta się napali i co wtedy??? Nie odgonie się
Maszynkę i rurkę za panią dziękuje![]()

Nie no wiesz....ja tam nie mam nic do ukrycia, ale po co ma czytać takie zboczeństwa, póxniej zyć mi nie da....
Rureczkę????
![]()
To zadzwoń do niej może Ci zrobi kilka rurek....;-);-)prosze jak sie szybko wybronila:-):-):-):-) wole takie jak zrobi taka PANI OOOOOOO:-):-):-)

To zadzwoń do niej może Ci zrobi kilka rurek....;-);-)![]()
Yhy......podaję zapisuj.....a masz numer???????

To zadzwoń do niej może Ci zrobi kilka rurek....;-);-)![]()
a masz numer???????

Wiem kochana, bo pisała do mnie....Wariatki
UWAGA!!!!!!!!! ANECIA JEST JUŻ PO ROZMOWIE ALE CZEKA NA ODPOWIEDZ WIĘC PROSZE KCIUKASY NADAL TRZYMAĆ MOCNO