Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może po prostu boi sie NOCY! Musisz mu wytłumaczyć, że jesteście blisko, a przed snem przeszukaj z nim cały pokój i pokaż mu, że nikogo prócz WAS tam nie ma.....Znam temat bo moja kuzynka przerabiała to ze swoim szkrabem....i też działo sie to z dnia na dzień......i szukaj też podłoża może w bajkach....jakie ogląda......i ograncz ewentualne stwory bajkowe......![]()
moze przeziebilas![]()
nie bo on procz jedej bajki swojej nic nie chce ogladac TV go nie bawina szczescie
ja to mam inne wizje.... szurnieta mamusika
Owulka????![]()
heheheh gdzie takie gacioreksy mozna dostac?????raczej nie...
majtki z golfem nosze....
:-):-):-):-):-)
Tzn?
raczej zbliżająca się wielkimi krokami @
Aaaaaaa....to juz współczujęraczej nie...
majtki z golfem nosze....
:-):-):-):-):-)
Tzn?
raczej zbliżająca się wielkimi krokami @

chociaż przez ten stres to jakos ochota odchodzi....
Lampka to dobry pomysł......w weekend pojade kupie mu jakas malenka lampke co by ie mial zupelnie ciemno a tak to najpierw lezymy sobie z nim w lozku potem jak sie kladzie do lozeczka to juz jest dobrze.... napewno musialo go cos wystraszyc tylko nie wiem co![]()

Lampka to dobry pomysł......
Będzie dobrze sis*, maluchy tak często mają.....a Ty już sobie powybijaj wszystkie inne myśli z tej główki!!!!!!!!! I sie nie nakręcaj....
Teraz to mnie nie ma o!!!!!!![]()

ale jest piknie