• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Może po prostu boi sie NOCY! Musisz mu wytłumaczyć, że jesteście blisko, a przed snem przeszukaj z nim cały pokój i pokaż mu, że nikogo prócz WAS tam nie ma.....Znam temat bo moja kuzynka przerabiała to ze swoim szkrabem....i też działo sie to z dnia na dzień......i szukaj też podłoża może w bajkach....jakie ogląda......i ograncz ewentualne stwory bajkowe......:zawstydzona/y:

w weekend pojade kupie mu jakas malenka lampke co by ie mial zupelnie ciemno a tak to najpierw lezymy sobie z nim w lozku potem jak sie kladzie do lozeczka to juz jest dobrze.... napewno musialo go cos wystraszyc tylko nie wiem co :(

w weekend pojade kupie mu jakas malenka lampke co by ie mial zupelnie ciemno a tak to najpierw lezymy sobie z nim w lozku potem jak sie kladzie do lozeczka to juz jest dobrze.... napewno musialo go cos wystraszyc tylko nie wiem co :(
Lampka to dobry pomysł......:tak:
Będzie dobrze sis*, maluchy tak często mają.....a Ty już sobie powybijaj wszystkie inne myśli z tej główki!!!!!!!!! I sie nie nakręcaj....

a wracajac do znieczulenia..... tu jest to wsyztsko o tyle dobre ze o co sie nie poprosi jest to darmowe.....
ale jak wiadomo wszytsko ma swoje granice jedne dziewczyny bardzo sobie chwala epidural ale ja nie wiem co by musialo sie stac zebym sie na niego zdecydowala.... narazie nawet sobie tego nie wyobrazam... moja znajoma stad przy porodzie brala wszytsko co mozliwe na koniec powiedziala ze chce epidural.... jak ja znieczulilo ze nie miala juz sily przec i miala porod kleszczowy.... ja jestem uprzedzona do tych wszytskich znieczulen.... tak wiec poki mi tylka na pol nie rozerwie to bede dzialac sama :):):) juz tom ma zapowiedziane zeby patrzyl co mi podaja wrazie czego bo ja nic nie chce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry