Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zadnego znieczuleniakrejzol
![]()
To ja sobie ciebie na porodówce nie wyobrażam skoro taka panikara jesteś![]()
podejrzewam, że jak zdążysz to znieczulenie będzie co??????
To dobrze, że pilnują......![]()

O..........a dlaczego???? Nie chcesz? Czy z innych powodów?Zadnego znieczulenia![]()

dobra, nie krzycz!!!!!!!!!ej no!
na zakupy musiałam jechac i młodego do przedszkola zawieżć!

Nie chce wole by od razu bolalo i bedzie mijac a nie najpierw bol mniejszy a pozniej jak znieczulenie minie to dopiero to wszystko czuc i mialam juz znieczulenie w kregoslup nigdy wiecej nie chceO..........a dlaczego???? Nie chcesz? Czy z innych powodów?![]()

Aha.......no kwestia indywidualna. Ja tam też wolałabym siłami natury......a o bólu szybko sie zapomina ;-)Nie chce wole by od razu bolalo i bedzie mijac a nie najpierw bol mniejszy a pozniej jak znieczulenie minie to dopiero to wszystko czuc i mialam juz znieczulenie w kregoslup nigdy wiecej nie chce![]()
Zadnego znieczulenia![]()
Cześć kochanie :-)dziendoberek..... mysmy niedawno dopiero wstali...... maly dal dzis troche pospac..... chyba nadrabial za noc..... cos mi sie z nim dziejei nie wiem o co chodzi
to juz drugi taki wieczor
zawsze chodzil spac bez zadnych klopotow a teraz wypije pol butli polezy 5 min i zaczyna plakac ale tak panicznie.... a jak mowie idziemy spac to zeby w sciane zebym go tylko nie kladla w pokoju
za to jak sie z nim w lozku polozymy to co chwila sprawdza czy tam jestesmy nie wiem co jest grane
to tak z dnia na dzien
![]()