• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć kochanie :-)
Może sie boi, skoro sprawdza, czy jesteście.......obserwuj go jakis czas, może wystarczy jak z nim posiedzisz przy łóżku by zasnął, albo wytłumaczysz że jesteś blisko......dzieci tak mają....z dnia na dzień zaczynaja się bać - stworów, potworów itp.

no wlasnie boje sie ze czegos sie wystraszyl ale w dzien jak go klade to nie ma zadnego klopotu... ja juz mam swoje wizje :( brrrrrrr

SIS KOT:szok::szok::szok: o rety ja to sie zgadzam z Twoim ..... brrrrr ja nie lubim kotow poza tym uczulona jestem na siersc wiec im dalej tym lepiej....
Sęk w tym, że ja za kotami tez nie przepadam, ale jak spojrzał mi tymi swoimi łoczętami prosto w oczy to zmiękłam i zostawiam go w domu !!! I nie ma bata, żebym go wywaliła na zewnętrzny, o nie!! ;-)

no wlasnie boje sie ze czegos sie wystraszyl ale w dzien jak go klade to nie ma zadnego klopotu... ja juz mam swoje wizje :( brrrrrrr
Może po prostu boi sie NOCY! Musisz mu wytłumaczyć, że jesteście blisko, a przed snem przeszukaj z nim cały pokój i pokaż mu, że nikogo prócz WAS tam nie ma.....Znam temat bo moja kuzynka przerabiała to ze swoim szkrabem....i też działo sie to z dnia na dzień......i szukaj też podłoża może w bajkach....jakie ogląda......i ograncz ewentualne stwory bajkowe......:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry