• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Rozumiem Cię......
To pomyślcie o czymś swoim....ja zawsze powtarzam "ciasne, ale własne"!:tak:

Kochana ja chcę, bardzo chcę:zawstydzona/y: Tylko nie za bardzo z kasą stoimy, aj juz myślałam aby wynajmować (przynajmniej narazie) ceny w warszawie są kosmiczne, w dodatku P. od lutego idzie do nowej pracy, więc musimy stanąć na nogi i coś działać, bo tak to nie da się żyć:zawstydzona/y: Także czekam na lepszy los:tak: A wierzę, że będzie dobrze, muszę tylko byc cierpliwa:tak:

reklama
Kochana ja chcę, bardzo chcę:zawstydzona/y: Tylko nie za bardzo z kasą stoimy, aj juz myślałam aby wynajmować (przynajmniej narazie) ceny w warszawie są kosmiczne, w dodatku P. od lutego idzie do nowej pracy, więc musimy stanąć na nogi i coś działać, bo tak to nie da się żyć:zawstydzona/y: Także czekam na lepszy los:tak: A wierzę, że będzie dobrze, muszę tylko byc cierpliwa:tak:
Kochana, cierpliwość WAM to wszystko wynagrodzi :tak: i wierzę, że WAM się uda, tylko chęci i odwagi!!!!! Nikt nie mówił, że lekko będzie.....My też długo wynajmowaliśmy, potem dostaliśmy malutkie mieszkanko po dziadkach P...i w życiu nie wierzyłam, że spełni sie nasze marzenie - swój dom - a jednak - ciężko bo cięzko ale jest........wykańczamy go już któryś rok ale nie ważne powolutku a do przodu....i też na kredyt - mega kredyt!
Zobaczysz i WAM się uda :tak::tak::tak: ja mocno w to wierzę ;-)

Załączniki

• u-manto.gif
    u-manto.gif
    700 bajtów · Wyświetleń: 28
Wiecie co.........czytałam ostatnio przecudną autobiograficzną książkę Williama Whartona "Niezawinione śmierci" - ryczałam jak wół........książka mimo iż tragiczna jest niesamowita.......POLECAM Wam.....na prawde warto :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry