ewelina28
Dum Spiro Spero...
No wiesz musze najpierw w wyobraźni obraz wychwycić, aby go następnie wcielić w realto w końcu tylko wyobrażasz
czy wcielasz wyobrażenia w czyn?

wolę wiedzieć w co sie pakuje nie?! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No wiesz musze najpierw w wyobraźni obraz wychwycić, aby go następnie wcielić w realto w końcu tylko wyobrażasz
czy wcielasz wyobrażenia w czyn?

wolę wiedzieć w co sie pakuje nie?! 

No wiesz musze najpierw w wyobraźni obraz wychwycić, aby go następnie wcielić w realwolę wiedzieć w co sie pakuje nie?!
![]()

W ucho wiesz!!!!!!!! ZboczuszqJa wiem w co się TO pakuje
leeeeeje

W ucho wiesz!!!!!!!! Zboczuszq![]()

Na jutro plany takie - rano generalne porządki, popołudniu idziemy w odwiedziny do naszych przyjaciół, a wieczorkiem spotkanko u nas przy winku wszystkich zainteresowanych, więc będzie wesoło. Niedziela - obiadek u mamusi i rodzinny wypad nad morze o ile pogoda dopisze.......

Ale wpadaj w końcu do mnie bo ta żubrówka cosik dziwnie na mnie patrzy i mówi "wypij mnie" 

Dobra Słonka!!!
Na dziś koniec laby.......mykam jakiś obiadek zrobić.....potem wybieramy się na megaaaaaaaaaaaaaaaaa zakupy i ja sie cieszyć i rączki zacierać!!!Na jutro plany takie - rano generalne porządki, popołudniu idziemy w odwiedziny do naszych przyjaciół, a wieczorkiem spotkanko u nas przy winku wszystkich zainteresowanych, więc będzie wesoło. Niedziela - obiadek u mamusi i rodzinny wypad nad morze o ile pogoda dopisze.......
Zatem życzę i WAM udanego weekendu pełnego ciepła i miłości!!!!!!!!!!!!!!!! I baaaaaaaaaaardzo dużo uśmiechu, bo uśmiech moi mili to połowa sukcesu!!!!!!!!!!
Buziam Kochaniutkie (za dużo gadam) i do poniedziałku!!!!!!!!!!
ANETKO, tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-choooooooooooo-szaaaaaaaaaaaa
DANUŚ, wiesz, że Cie Lowam nie?Ale wpadaj w końcu do mnie bo ta żubrówka cosik dziwnie na mnie patrzy i mówi "wypij mnie"
WIOLA, trzymaj sie kruszynko cieplo i nie daj się zwariować!!!
MARTA, sis* ściskam Cię mocno mocno mocno.......
MADZIA, pozdrawiam koleżankę i buziaka wysyłam....
IWONKA, zjedz cos dziecino bo nam tu padniesz i wpadaj częściej........BUZIAM skarbie.....
IZA, Ciebie równie mocno ściskam i pozdrawiam - zaniedbujesz nas......
A co byś chciala?????????????? Bo wiesz....ja to dziś z pustymi siatkami pewnie chodzic..............................NIE będę..........mam ochotę zaszaleć.....a co? Należy mi się....udanych zakupufff
kup mi coś!

Dobra Słonka!!!
Na dziś koniec laby.......mykam jakiś obiadek zrobić.....potem wybieramy się na megaaaaaaaaaaaaaaaaa zakupy i ja sie cieszyć i rączki zacierać!!!Na jutro plany takie - rano generalne porządki, popołudniu idziemy w odwiedziny do naszych przyjaciół, a wieczorkiem spotkanko u nas przy winku wszystkich zainteresowanych, więc będzie wesoło. Niedziela - obiadek u mamusi i rodzinny wypad nad morze o ile pogoda dopisze.......
Zatem życzę i WAM udanego weekendu pełnego ciepła i miłości!!!!!!!!!!!!!!!! I baaaaaaaaaaardzo dużo uśmiechu, bo uśmiech moi mili to połowa sukcesu!!!!!!!!!!
Buziam Kochaniutkie (za dużo gadam) i do poniedziałku!!!!!!!!!!
ANETKO, tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-choooooooooooo-szaaaaaaaaaaaa
DANUŚ, wiesz, że Cie Lowam nie?Ale wpadaj w końcu do mnie bo ta żubrówka cosik dziwnie na mnie patrzy i mówi "wypij mnie"
WIOLA, trzymaj sie kruszynko cieplo i nie daj się zwariować!!!
MARTA, sis* ściskam Cię mocno mocno mocno.......
MADZIA, pozdrawiam koleżankę i buziaka wysyłam....
IWONKA, zjedz cos dziecino bo nam tu padniesz i wpadaj częściej........BUZIAM skarbie.....
IZA, Ciebie równie mocno ściskam i pozdrawiam - zaniedbujesz nas......