• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Cześć Słońce :-) Milutko, że przynajmniej TY tęskniłaś, bo reszta - phyyyyyyyyy normalnie babole jedne (wiem że z przekory to pisały i pewnie płakały z tęsknoty za mną hahahha) ;-) :-D:-D:-D:-D:-D

ech... no dobra... przejżałas nas... my tu wyłyśmy z tęsknoty :szok::szok::szok::-D:-D:-D

W papierach w sądzie jest
że D z byłym pracodawcą poszli na ugodę
i D dostał świadectwo normalne
że za porozumieniem stron!

Dowiedział się od "życzliwych"
Jest dokładnie tak, jak mówisz...
A do tej pory
(D pracuje u tego gościa od września, ale na stacji od 15 grudnia)

no i na razie wychwalał D pod niebiosa...
ale sama wiesz...
Z drugiej jednak strony...
ciekawa jestem czy zatrudniłby D
gdyby ten pokazał mu świadectwo z dyscyplinarką?

Wiola to w końcu D dostał jakie swiadectwo...? bo nie bardzo roumiem... raz piszesz ze z dyscyplinarką a raz że za porozumieniem....
Pytam bo miałam troszkę do czynienia z PIP-em :tak:

a wieczorkiem spotkanko u nas przy winku wszystkich zainteresowanych, więc będzie wesoło. Niedziela - obiadek u mamusi i rodzinny wypad nad morze o ile pogoda dopisze.......

ANETKO, tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-choooooooooooo-szaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D

o kurteczka... a ja dopiero dzisiaj przeczytałam... :-p:-p:-p

cichiiiii ;-)

Cześć kochane melduje się w domku już po powrocie....ale nie wiecie nawet jak zmarzłam siadło mi ogrzewanie w aucie...czujecie 70 km w zimnicy?? :wściekła/y: ręce sine a ja do teraz rozgrzać się nie mogę :-(

Anecia uwazaj na siebie kochana w ten weekend i nie narób czegoś ;-)

współczuje kochana :tak::tak::tak: nie wyobrazżam sobie :sorry2:

uwazam uważam :-p:-p:-p

Dzień dobry :-D:-D:-D

a ja moje kochane nie mówię... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak mnie gardło boli i tak chrypie że mój ślubny stwierdził że mówię jak Fredy Kruger :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Rudzia jutro odbieramy pralke ;-);-);-);-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry :-D
kawa-z-rumem-i-bita-smietana_979_7.jpg

Idę do lekarza ----->>> ZAWAŁ hahhaha :-D:-D:-D:-D

Miłego poranka kobietki :D

ech... no dobra... przejżałas nas... my tu wyłyśmy z tęsknoty :szok::szok::szok::-D:-D:-D

Wiola to w końcu D dostał jakie swiadectwo...? bo nie bardzo roumiem... raz piszesz ze z dyscyplinarką a raz że za porozumieniem....
Pytam bo miałam troszkę do czynienia z PIP-em :tak:

o kurteczka... a ja dopiero dzisiaj przeczytałam... :-p:-p:-p

cichiiiii ;-)

współczuje kochana :tak::tak::tak: nie wyobrazżam sobie :sorry2:

uwazam uważam :-p:-p:-p

Dzień dobry :-D:-D:-D

a ja moje kochane nie mówię... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak mnie gardło boli i tak chrypie że mój ślubny stwierdził że mówię jak Fredy Kruger :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Rudzia jutro odbieramy pralke ;-);-);-);-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
FREDy Kruger i padłammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry