• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
tak jakoś mnie wzięło...
przepraszam dziewczynki...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=O_NktUE1B58&feature=related"]YouTube- Piosenka nienarodzonego dziecka - moje wykonanie...[/ame]

Znam tą piosenką bardzo dobrze:-( Jako sześcioletnia dziewczynka słuchałam jej...mama mnie nauczyła:-( Pamiętam jak zaśpiewałam ją w zerówce to nauczycielki się popłakały.
Ta piosenka bardzo wzrusza.....

Cześć kochane melduje się w domku już po powrocie....ale nie wiecie nawet jak zmarzłam siadło mi ogrzewanie w aucie...czujecie 70 km w zimnicy?? :wściekła/y: ręce sine a ja do teraz rozgrzać się nie mogę :-(

Siska :** Ty wiesz ręce precz od żubrówki!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anecia uwazaj na siebie kochana w ten weekend i nie narób czegoś ;-)

Iwonka szukajcie coś swojego koniecznie bo się nam wykończysz biedulo ;-)

Marta Ty się nam nie rozkładaj za szybko i bez boleści proszę ;-)

Monia masz fona do którejść??? Jak tylko pójdziesz do szpitala dawaj znać kochana my tu kciuki zaciskamy &&&

Madzia żyjesz kobietko?? Jak zdrówko kochana?? :-)

Wiola trzymam &&& co by się wszystko ułozyło jak trzeba :tak:

Pozdrawiam i miłego wieczoru :-)

reklama
Cześć kochane melduje się w domku już po powrocie....ale nie wiecie nawet jak zmarzłam siadło mi ogrzewanie w aucie...czujecie 70 km w zimnicy?? :wściekła/y: ręce sine a ja do teraz rozgrzać się nie mogę :-(

Madzia żyjesz kobietko?? Jak zdrówko kochana?? :-)

:-)
Hej Danusiu:-) żyję.
Wczoraj byłam na urodzinach i jak wracałam po 23 do domku to myślalam że mi tyłek odpadnie już nie mówiąć że gile w nosie zamarzały:szok::-D:-D

dziewczyny miłej niedzieli Wam życzę:-):-)
dziękuję:-) tobie Izuniu również:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry