rudzia789
szczęściara
MARTA, a Ty jak dzisiaj się czujesz???? Lepiej troszkę?
niby lepiej juz nie jestem taka slaba jak wczoraj ale katar mnie strasznie meczy zatoki mam zatkane zle mi sie oddycha i wciaz gardlo boli.... ehhhhh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MARTA, a Ty jak dzisiaj się czujesz???? Lepiej troszkę?
A była Ty u lekarza???niby lepiej juz nie jestem taka slaba jak wczoraj ale katar mnie strasznie meczy zatoki mam zatkane zle mi sie oddycha i wciaz gardlo boli.... ehhhhh
A była Ty u lekarza???
Oj....oj....troszkę to nieodpowiedzialne, no ale jak uważasz......ja na Twoim miejscu bym poszła, chociaż by Cię osłuchał.....a po co ??? na dzien dobry da mi antybiotyk i kaze lezec w lozku..... nie chce sie niepotrzebnie denerwowac sama sobie dam radegoraczki nie mam lykam witaminki wiec przejdzie....
Oj....oj....troszkę to nieodpowiedzialne, no ale jak uważasz......ja na Twoim miejscu bym poszła, chociaż by Cię osłuchał.....
Hej dziewczynki
podczytuję Was:0
Ależ przebój tu powstał!!
Ewelinko co lekarz powiedział?
Madzia - zacznij wykorzystywać absztyfikanta do przyziemnych rzeczy - napijemy się kawy?TO ZRÓ NAM)
Danusiu nie zamarzłaś? popijaj herbakę z prądem hihi - ja doo kawy dziś sobie wlalam hehe - bo zostałam w domu - wykorzystuję zaległy urlop
pozdrawiam wszystkie dziewoje ;-);-)
pośliniłam się
taki facet może wyprasować na mnie wszystkowrrrrrr
nie ma czego zazdrościć tylko współczuć
Gabrysiu dobry pomysł, ale wolę trzymać się od niego z daleka aby jeszcze tego źle nie odebrał
Buuuuuuziaki kochane:-)

Cześć kochane
Nie nie zmarzłam nie taka ja słaba ;-), ale pije sporo na rozgrzewkę choć dziś w domu znacznie cieplej jest niż wczoraj to kuracji nie zakończę ;-)
A jak monitor???? Nie ucierpiał jak się pośliniłaś??
Dobra to nie zazdroszczę tylko współczuje taaaaaaaaakiego adoratora. a co dalej Cię nęka?? No wiesz nie dziw się w końcu piękna kobieta z Ciebie ;-)
Kobietki ja dzis umieram głowę mi chyba rozsadzi i żadne leki nie pomagają dawno mnie tak łepetyna nie bolała![]()
Buź*** Danuś i oby główka przestała boleć.....może to z tego zimna...?