• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Oj....oj....troszkę to nieodpowiedzialne, no ale jak uważasz......ja na Twoim miejscu bym poszła, chociaż by Cię osłuchał.....

czysta jestem kaszelku nie mam ...... tez bys nie poszla jakbys wiedzia co cie czeka nie cche sie tluc na taka pogode przez pol miasta i doprawic sie jeszcze bardziej ;) dostac antybiotyk ktory potem sie okazuje ze NIE mozna brac w ciazy :):):) damy rade ;)

Cześć kochane

Hej dziewczynki
podczytuję Was:0
Ależ przebój tu powstał :szok::szok::-D:-D !!
Ewelinko co lekarz powiedział?
Madzia - zacznij wykorzystywać absztyfikanta do przyziemnych rzeczy - napijemy się kawy?TO ZRÓ NAM:))
Danusiu nie zamarzłaś? popijaj herbakę z prądem hihi - ja doo kawy dziś sobie wlalam hehe - bo zostałam w domu - wykorzystuję zaległy urlop
pozdrawiam wszystkie dziewoje ;-);-)

Nie nie zmarzłam nie taka ja słaba ;-), ale pije sporo na rozgrzewkę choć dziś w domu znacznie cieplej jest niż wczoraj to kuracji nie zakończę ;-)

pośliniłam się:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
taki facet może wyprasować na mnie wszystko:-D:-D:-Dwrrrrrr:-D:-D
nie ma czego zazdrościć tylko współczuć:baffled:
Gabrysiu dobry pomysł, ale wolę trzymać się od niego z daleka aby jeszcze tego źle nie odebrał:-p
Buuuuuuziaki kochane:-)

A jak monitor???? Nie ucierpiał jak się pośliniłaś?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobra to nie zazdroszczę tylko współczuje taaaaaaaaakiego adoratora. a co dalej Cię nęka?? No wiesz nie dziw się w końcu piękna kobieta z Ciebie ;-)

Kobietki ja dzis umieram głowę mi chyba rozsadzi i żadne leki nie pomagają dawno mnie tak łepetyna nie bolała :baffled:

Cześć kochane

Nie nie zmarzłam nie taka ja słaba ;-), ale pije sporo na rozgrzewkę choć dziś w domu znacznie cieplej jest niż wczoraj to kuracji nie zakończę ;-)

A jak monitor???? Nie ucierpiał jak się pośliniłaś?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobra to nie zazdroszczę tylko współczuje taaaaaaaaakiego adoratora. a co dalej Cię nęka?? No wiesz nie dziw się w końcu piękna kobieta z Ciebie ;-)

Kobietki ja dzis umieram głowę mi chyba rozsadzi i żadne leki nie pomagają dawno mnie tak łepetyna nie bolała :baffled:

hey Danusiu.....
podobno w PL jest takie cisnienie niskie wiec pewnie stad te bole.... bidulko moja :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry