• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
I dobrze, może ulgę Ci to przyniesie....
U nas też sypie - pożądnie! Ale tempka -1, a jeszcze wczoraj -16, to jest niemożliwe co w tym roku pogoda wyczynia!

To tak ja u mnie dziś tylko -5 stopni jest ale za to tak sypie, żę świata nie widać

mysle ze raczej tak.... jezeli jestes meteopata to napewno :tak:
na pewno nic im nie jest kochana :tak::tak::tak: :***
ja sie wystraszylam normalnie... mowili o zawałach, zatorach...itp... masakra tak ludzi straszyc:szok:

Wygląda na to, że jestem na ciśnienie zawsze reaguje

mysle ze raczej tak.... jezeli jestes meteopata to napewno :tak:

na pewno nic im nie jest kochana :tak::tak::tak: :***

ja sie wystraszylam normalnie... mowili o zawałach, zatorach...itp... masakra tak ludzi straszyc:szok:

wiesz takich starszych to czasami dobrze postraszyc bo jak widze moich dziadkow jak reaguja na rozne bole to czasami tez by im sie przydalo..... tym bardziej przy takich warunkach pogodowych

u was sniegi i mrozy u mnie deszcze a wczoraj bylo PLUS 11:szok::szok: mozna zwariowac:baffled::baffled::baffled:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A oglądałyście tego psiaka co 200km przydryfował na krze i na Bałtyku go dopiero uratowali????????????:szok:

takkk.... mial szczescie... tylko ze ja nie rozumiem jednego... jezeli wlasciciele sie po niego zglosili... dlaczego nie zareagowali jak on wszedl na krę... od razu... ja przeciez poruszylabym niebo i ziemię :sorry2:

T

Wygląda na to, że jestem na ciśnienie zawsze reaguje

u nas piekne słoneczko :-D

ech... współczuje...kochana:***

ide z burakami :-D

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

takkk.... mial szczescie... tylko ze ja nie rozumiem jednego... jezeli wlasciciele sie po niego zglosili... dlaczego nie zareagowali jak on wszedl na krę... od razu... ja przeciez poruszylabym niebo i ziemię :sorry2:

u nas piekne słoneczko :-D

ech... współczuje...kochana:***

ide z burakami :-D
Nie wiem....może nie wiedzieli właściciele gdzie jest.....no nie wiem....nie dosłuchałam.....tak czy siak ja tylu godzin bez swojego psiaka bym nie wytrzymała siedząc w domu i czekac nie wiadomo na co :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry