rudzia789
szczęściara
AquaLOC Antique Cherry Effect, 5027086130181
co powiecie na takie panele do malego do pokoju???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ooooooo
![]()
A co ma nie zapalić!!!! Zapali.......
Może lepiej nie wychodź.....bo wrócisz jak śnieżynka ;-)
a gdzie sie dzis wybierasz???

AquaLOC Antique Cherry Effect, 5027086130181
Co masz takie oczy wielkie?
No pewnie zapali zaraz idę go sprawdzić...śnieżynka? To będzie jakaś miła odmiana od znanego wizerunku przez 30 lat ;-)
Do Tychów po mężula i do znajomych ale nie wiem czy się będe nadawać na kawki jak mi to nie minie![]()
No wiesz...jakas odmiana szokowa dla męża się należy ;-) Będzie mógł Cię rzeźbić w śnieguCo masz takie oczy wielkie?
No pewnie zapali zaraz idę go sprawdzić...śnieżynka? To będzie jakaś miła odmiana od znanego wizerunku przez 30 lat ;-)
Do Tychów po mężula i do znajomych ale nie wiem czy się będe nadawać na kawki jak mi to nie minie![]()

w taka pogode????
ty uwazaj na siebie Kochana :*
Mnie osobiście numer 1 się podoba do dziecięcego pokoju
No wiesz...jakas odmiana szokowa dla męża się należy ;-) Będzie mógł Cię rzeźbić w śniegu
A to Ty dziś wyprawę do znajomych masz! Oj...to ból głowy Ci szybciorem przejdzie![]()
pytam was bo tom kazal mi samej wszystko wybrac wiec nie moge na niego liczyc mam mo tylko dac numery on pojdzie i kupinie ma to jak na latwizne isc
![]()