• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama

Co masz takie oczy wielkie?

A co ma nie zapalić!!!! Zapali.......:tak:
Może lepiej nie wychodź.....bo wrócisz jak śnieżynka ;-)

No pewnie zapali zaraz idę go sprawdzić...śnieżynka? To będzie jakaś miła odmiana od znanego wizerunku przez 30 lat ;-)

a gdzie sie dzis wybierasz???

Do Tychów po mężula i do znajomych ale nie wiem czy się będe nadawać na kawki jak mi to nie minie :sorry2:

Co masz takie oczy wielkie?

No pewnie zapali zaraz idę go sprawdzić...śnieżynka? To będzie jakaś miła odmiana od znanego wizerunku przez 30 lat ;-)

Do Tychów po mężula i do znajomych ale nie wiem czy się będe nadawać na kawki jak mi to nie minie :sorry2:
No wiesz...jakas odmiana szokowa dla męża się należy ;-) Będzie mógł Cię rzeźbić w śniegu :-D:-D
A to Ty dziś wyprawę do znajomych masz! Oj...to ból głowy Ci szybciorem przejdzie :tak:

No wiesz...jakas odmiana szokowa dla męża się należy ;-) Będzie mógł Cię rzeźbić w śniegu :-D:-D
A to Ty dziś wyprawę do znajomych masz! Oj...to ból głowy Ci szybciorem przejdzie :tak:

No mam nadzieje tak dawni nigdzie nie byliśmy, że dziś musimy bo inaczej umre na tej leśnej z nudów !!!! No niestety ból jak na razie nie przechodzi chyba na ketonal forte się rzucę to silny lek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry