• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

pytam was bo tom kazal mi samej wszystko wybrac wiec nie moge na niego liczyc mam mo tylko dac numery on pojdzie i kupi :) nie ma to jak na latwizne isc :)
Ja bym wybrała nr 1, podobne mam w salonie i jestem zadowolona.....tylko ja mam z połyskiem...nie wiem jakie te są?
Matowe nie daja takie efektu.....a z połyskiem swiecą się jak psu jajcyngi ;-)

reklama
No mam nadzieje tak dawni nigdzie nie byliśmy, że dziś musimy bo inaczej umre na tej leśnej z nudów !!!! No niestety ból jak na razie nie przechodzi chyba na ketonal forte się rzucę to silny lek
To pewnie.....jedźcie rozerwiecie sie troszkę, nie ma to jak spotkanie w miłym towarzystwie :tak:
To może weź ketonal, pod warunkiem, że wcześniej nic nie brałaś, bo ten faktycznie jest bardzo silny i trzeba z nim uważać...

ehhhhh mezczyzni:-D:-D:-D stwierdzil ze jak bede chciala sie poradzic o glosinki to wtedy moge sie do niego zglosic ;:):):):) a reszte ja mam dopilnowac ;)

No tak tylko technika reszta to za duża filozofia dla męzkiego mózgu :sorry2:

To pewnie.....jedźcie rozerwiecie sie troszkę, nie ma to jak spotkanie w miłym towarzystwie :tak:
To może weź ketonal, pod warunkiem, że wcześniej nic nie brałaś, bo ten faktycznie jest bardzo silny i trzeba z nim uważać...

Ojj tak dawno się z nimi nie widzieliśmy. Wiem, że ketonal silny biorę go na kręgosłup jak mi daje porządnie w kość i uważam z nim wiem jaki silny jest

No tak tylko technika reszta to za duża filozofia dla męzkiego mózgu :sorry2:

Ojj tak dawno się z nimi nie widzieliśmy. Wiem, że ketonal silny biorę go na kręgosłup jak mi daje porządnie w kość i uważam z nim wiem jaki silny jest

no ja juz za ta technika nie nadazam :):) ostatnio wywalil mi zegarek z pokoju bo stwierdzil ze za glosno tyka i mu przeszkadza w odsluchu:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry