• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
A no to fajne :tak:
Pewnie, że będą, choć ja mam meble brązowo-czarne, znaczy fronty czarne, a reszta brąz połączony z pomarańczem, żółcią itp. Ale jasne jak najbardziej tak.....do tego ciemniejsze dodatki i cud-malina :-D

Pewnie, że będą fajny efekt zrobią

no wiec jak narazie tylko te mam na oku :) dotego niebieskie sciany... ehhhh juz sie nie moge doczekac jak tam zaczne znosic wszytsko :):):) chcloapki wczoraj poszly jak burza pokoik prawie skonczony :):):)

no ja juz za ta technika nie nadazam :):) ostatnio wywalil mi zegarek z pokoju bo stwierdzil ze za glosno tyka i mu przeszkadza w odsluchu:-D:-D:-D:-D

No nieżle :sorry:

Danusia !!!!!!! normalnie chyba przydmuchałas tą sniezyce do mnie !!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Już jest u Ciebie? No rzeczywiście u mnie przejaśniało :-D

To dobrze, oby pomógł :tak: i milutkiej wizyty WAM życzę ;-) siorbnij tam kawkę za mnie :-D

Pewnie, że siorbnę i dziękuje :-)

no wiec jak narazie tylko te mam na oku :) dotego niebieskie sciany... ehhhh juz sie nie moge doczekac jak tam zaczne znosic wszytsko :):):) chcloapki wczoraj poszly jak burza pokoik prawie skonczony :):):)

Ale będzie pięknie ale pamiętasz o foto potem?

Pocztylion był...........nie poznałam go taki biały :-D:-D:-D:-D na dodatek rowerem :szok::szok::szok: Pytam pan rowerem? Da się jechać.....A on "EEeeee tylko prowadzam go, mam podpórkę bo ślisko" hahahhahaa
Paczuszkę dostałam od kuzynostwa.........fiu fiu fiu.....:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry