Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
już dmucham az mnie płuca rozbolały![]()

Pocztylion był...........nie poznałam go taki białyna dodatek rowerem
Pytam pan rowerem? Da się jechać.....A on "EEeeee tylko prowadzam go, mam podpórkę bo ślisko" hahahhahaa
Paczuszkę dostałam od kuzynostwa.........fiu fiu fiu.....![]()

)Jeścio nie, ale wiesz, że długo idzie.........jak moja przesyłka do Ciebie szła, chyba przez Afrykięa moja a moja???????![]()

co cie tak wzruszylo???

ku pokrzepieniu naszych krakowskich serc... Widzowie chcą ratować program o zwierzętachJeścio nie, ale wiesz, że długo idzie.........jak moja przesyłka do Ciebie szła, chyba przez Afrykię
Tyle mam roboty kochane.........że chyba z kuchni nie wyjdę........
Przygotowania do soboty........miałam nic nie robić, ale wszyscy sie wprosili i weź nie nic nie zrób...ech...wiedziałam, że tak będzie.
coś dla mnie bardzo szczególnego... możecie sie smiac...ku pokrzepieniu naszych krakowskich serc... Widzowie chcą ratować program o zwierzętach
A dużo pierdków hahahahhahahahahhaco dostalas??? (tak tak wiem ciekawska jestem ale jak cholernie przy tym urocza)
3 listy ha ha ha wariaci.....itp.itd. aaaaaaa i RUM 

bo ja Tobie zaraz DMUCHNE![]()

Jeścio nie, ale wiesz, że długo idzie.........jak moja przesyłka do Ciebie szła, chyba przez Afrykię
Tyle mam roboty kochane.........że chyba z kuchni nie wyjdę........
Przygotowania do soboty........miałam nic nie robić, ale wszyscy sie wprosili i weź nie nic nie zrób...ech...wiedziałam, że tak będzie.

A u mnie cała rodzina i znajomi...znów dostawkę trza będzie w jadalni zrobić....nie lubić tłumu........ja mam tylko przyjacioleczke z mezem i dzieckiem wiec za wiele nie szykuje... zrobie sobie wsyztsko w sobote
a no idzie i dzie ehhhhh