• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

a jak Ty sie czujesz?? co tam u Cibeie?? zima odpuszcza??? ;)

a ja juz dobrze... jeszcze troszke katarek mnie meczy ale w porwnaniu z tym jak sie czulam w poniedzialek to rewelacja :-D:-D:-D
taaaakkk!!! czuje sie prawie jak na dominikanie... tylko - 5 stopni :-D:-D:-D:-D:-D

ANETKA, kuku...
Buziak Duszyczko.

jestem kochana jestem :-)

Anetka gdzie ci wywialo???? czy zamrosilo???

juz wróciłam :-D

e ;-)

Kobietki ja dzis umieram głowę mi chyba rozsadzi i żadne leki nie pomagają dawno mnie tak łepetyna nie bolała :baffled:

kochana cisnienie spadło szybko.... i wczoraj nawet mowili ze trzeba dbac o siebie... bo takie skoki szybkie cisnienia juz dawno nie mialy miejsca...
biedactwo... a zażyłaś sobie cosik???

reklama
Buziam sis :***

Mnie naprawdę rzadko boli głowa prawie wcale ale za to jak zacznie nie da się opisać co się dzieje. Na oczy nie widzę z tego bólu. Nie no z zimna chyba nie dziś dużo cieplej jest
Kochana, to może jakieś migrenowe bóle......
Moja siora często ma migrenę i właśnie żadne leki nie pomagają, drażni ją światło, oczy łzawią i jest skołowana....
Oj....to Ci nie zazdroszczę......niech S Ci skronie pomasuje :zawstydzona/y:

a ja juz dobrze... jeszcze troszke katarek mnie meczy ale w porwnaniu z tym jak sie czulam w poniedzialek to rewelacja :-D:-D:-D
taaaakkk!!! czuje sie prawie jak na dominikanie... tylko - 5 stopni :-D:-D:-D:-D:-D
jestem kochana jestem :-)
juz wróciłam :-D
kochana cisnienie spadło szybko.... i wczoraj nawet mowili ze trzeba dbac o siebie... bo takie skoki szybkie cisnienia juz dawno nie mialy miejsca...
biedactwo... a zażyłaś sobie cosik???

No to mam odpowiedz ja jestem czuła na takie zmiany ciśnienia to pewnie z tego :sorry2:

Kochana, to może jakieś migrenowe bóle......
Moja siora często ma migrenę i właśnie żadne leki nie pomagają, drażni ją światło, oczy łzawią i jest skołowana....
Oj....to Ci nie zazdroszczę......niech S Ci skronie pomasuje :zawstydzona/y:

Jak wróci to na pewno będzie mi masował. No to mam podobnie strasznie drażni mnie biel za oknem :sorry2:

Ale u mnie śnieżyca obłęd normalnie

no ja sie wlasnie probuje dodzwonic do dziadkow bo sie o nich martwie babcie jest cisnieniowcem boje sie o nich... co by sie nic nie stalo...
no to co zima wyprawia w tym roku to normalnie :szok:

A daj spokój jak wstaje rano i widzę znowu że śniegu napadało ręce mi opadają normalnie.Mam nadzieje, że babci nic nie będzie

No to mam odpowiedz ja jestem czuła na takie zmiany ciśnienia to pewnie z tego :sorry2:
Jak wróci to na pewno będzie mi masował. No to mam podobnie strasznie drażni mnie biel za oknem :sorry2:
Ale u mnie śnieżyca obłęd normalnie
I dobrze, może ulgę Ci to przyniesie....
U nas też sypie - pożądnie! Ale tempka -1, a jeszcze wczoraj -16, to jest niemożliwe co w tym roku pogoda wyczynia!

reklama

mysle ze raczej tak.... jezeli jestes meteopata to napewno :tak:

no ja sie wlasnie probuje dodzwonic do dziadkow bo sie o nich martwie babcie jest cisnieniowcem boje sie o nich... co by sie nic nie stalo...

no to co zima wyprawia w tym roku to normalnie :szok:

na pewno nic im nie jest kochana :tak::tak::tak: :***

ja sie wystraszylam normalnie... mowili o zawałach, zatorach...itp... masakra tak ludzi straszyc:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry