• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Odskocznia;))))

Witam was kochane dziewczynki:-):-) podczytuje was ale czasem nie mam siły odpisać.
Ja się ostatnio tzn. Przez dłuższy czas czuje się nie za dobrze bolą mnie nerki , ciężko mi się oddycha i naprawdę jest ciężko :-(:-( ale musimy jeszcze z zuzią przetrwać. Mała rośnie waży 1350gram i ma się dobrze ale naciska na nerki i w drugiej zaczyna być kolejny przestój teraz wizyta 1marca i zobaczymy co i jak. Pokoik dla zuzi skończony , mamusia moja dzisiaj posprzątała wszystko bo ja mam zakaz więc już mnie trafia że nic nie mogę zrobić.
Dziewczynki trzymajcie się myślę o was często i przesyłamy z zuzią ogromne buziaczki :-):-):-).

reklama
Cześć kochane:-)
Madzia a Ty co sie obijasz?:-p:-p
a obijam się bo ktoś musi:-p

Dzień Dobry.....

Madzia, Ciebie również miło "zobaczyć" :-D:-D buziam pięknoto ;-)
;-)
Ewelinko kochana przytulam i mam nadzieję że wrócisz do nas szybciej niż myślisz;-)

Madzia a jak u Ciebie?? Adorator podesłał jakaś fajną karteczkę? ;-):-D
Nie:-D za to uplamił dzisiaj sweter tonerem i prał w pracy:-D:szok:

Witam was kochane dziewczynki:-):-) podczytuje was ale czasem nie mam siły odpisać.
Ja się ostatnio tzn. Przez dłuższy czas czuje się nie za dobrze bolą mnie nerki , ciężko mi się oddycha i naprawdę jest ciężko :-(:-( ale musimy jeszcze z zuzią przetrwać. Mała rośnie waży 1350gram i ma się dobrze ale naciska na nerki i w drugiej zaczyna być kolejny przestój teraz wizyta 1marca i zobaczymy co i jak. Pokoik dla zuzi skończony , mamusia moja dzisiaj posprzątała wszystko bo ja mam zakaz więc już mnie trafia że nic nie mogę zrobić.
Dziewczynki trzymajcie się myślę o was często i przesyłamy z zuzią ogromne buziaczki :-):-):-).
Karolinko już nie wiele czasu zostało do rozwiązania:-) dasz radę:-)

Miłego wieczoru dziewczynki:-)

cześć
Wiesz ja sobie to cały czas powtarzam ale nie wiele to daje strach i tak gdzieś siedzi i nie wiem jak będzie między 7-9 tygodniem jak będe miała iść na kontrole chyba zanim dojdę już będe ryczeć :sorry: echh pogmatwane to jest
dla mnie też niestety te tygodnie ciąży są decydującymi, dlatego w tym okresie w drugiej ciąży byłam bardzo zdenerwowana, ale Danusiu trzeba być dobrej myśli i nie bać się na zapas, bo teraz już musi być dobrze!!

Ewelinko
mocno cię przytulam skarbie, jesteśmy z tobą i zawsze będziemy i czekamy tu na ciebie!!!

Karola, wytrzymaj kochana jeszcze troszkę, bo masz dla kogo walczyć!!! My ci mocno kibicujemy :) Cmokaski

Majsii co u ciebie??

Madzia, Rudzia, KasikZ, V_Jolka, Gabrysia, Wiolka, Iza, Myszka pozdrowionka :)

czesc dziewczynki :-)

Ewelinko
Duszyczko Ty moja... Ty wiesz... ja sciskam mocno i czekam... tesknię :***

Danusiu
mam nadzieję na wspólną kawkę dzisiaj :-)

Karola spoko spoko kochana już bliżej niż dalej :-) wytrzymasz kochana :-):-):-) i już za parę tygodni będziesz tulic córunie w ramionach :-)

Gabrsia... do środy?? :zawstydzona/y: miło że zaglądnęłas :-)

Ilonka a Ty jak się czujesz kochana? :-)

Majsi.
.. czyżby 14 luty??? :-) daj znac kniecznie co u Ciebie nasz Ty dwupaczku :tak:

Iwonka
dzisiaj w domku pracujemy? ;-):-)

Rudzia jak kochana po weekendzie? zabrał Cię Tom gdzies? ;-);-):-):-)

Madzia może tak wpływasz na Adoratora... wiesz z głową w chmurach chodzi :-D:-D:-D

Wiolka no opowiadaj o balu, NO !!! :-D:-D:-D

Iza pozdrawiam gorąco :-)

Myszka miło mi poznac imienniczkę :-):-):-)

Sówka a Ty jak tam kochana ?

Marti wpadaj do nas czasami :-)

ide zrobic sobie sniadanko bo zem glodna jak wilk :):):)

pogoda dzis fatalna ale mam nadzieje ze sie troszke wypogodzi bo trzeba isc dzis po torcika dla mojego ukochanego DWULATKA:-D:-D:-D:-D

czesc Rudzia :-):-):-)

Kacperkowi życzymy zdrówka, szczęścia,dużo zabawek i usmiechu na codzień :-D:-D
:-D:-D

Happy20Birthday20pooh.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry