Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Danula wejdziesz w rytm, zobaczysz![]()

W nos, nos....;-)
Czujemy się wyborowoMały kopie na potęgę i to już są kopy "byle gdzie", w nocy dostałam w żebro
BOSKO!!!!
Ogólnie grzeczny, słucha się Tatusia, kiedy P do niego mówi to cisza, ani drgnie, a matkę ma w..."gdzieś"
Ugłaskany od ulubionej ciotki ;-) Odwzajemnia kopniaczkiem
;-)
MADZIA, a marudź kochana, marudź...to przynosi ulgę. Ściskam i trzymaj się dzielnie*
Pozdrawiam wszystkie*

no tak myślałam, że w nos 

widać, że od maleńkiego ma adhd (to chyba po mamusi) ;-)Ziolna Danuś Eweilnka :-)
Wyłam wczoraj jak bóbr, wypiłam litr melisy i dzisiaj jest znacznie lepiejMróz rano mnie tak orzeźwia że nie mam czasu myśleć o problemach
Miłego dnia kobitki:-)
Magdalenka cieszę się ze już lepiej;-)
A ja dziewczyny zamiast iść do fryzjera to kombinowałam z siostrazmienić mój ciemny kolor włosów na troszkę jaśniejszy i odrosty wyszły mi kasztanowo rude a są gdzieś na ok 2 cm a reszta ciemna...wyglądam okropnie
naszczęście udało mi się umówić do fryzjera na jutro rano. Mam nadzieje ze fryzjerka poradzi coś sensownego ale nie mocno ciemnego
![]()
A ja co do mojego też mam wątpliwości, jak jakąś pannicę do domu przyprowadzi, to nie ręczę za siebie
Muszę spylać do pracki. Na razie ;-)

, jeszcze się wypina tu i ówdzie, mówię Ci widoki mam fajne hehe