reklama

Odskocznia;))))

Magdalenka cieszę się ze już lepiej;-)

A ja dziewczyny zamiast iść do fryzjera to kombinowałam z siostra:eek: zmienić mój ciemny kolor włosów na troszkę jaśniejszy i odrosty wyszły mi kasztanowo rude a są gdzieś na ok 2 cm a reszta ciemna...wyglądam okropnie:no: naszczęście udało mi się umówić do fryzjera na jutro rano. Mam nadzieje ze fryzjerka poradzi coś sensownego ale nie mocno ciemnego:-D

reklama
Magdalenka cieszę się ze już lepiej;-)

A ja dziewczyny zamiast iść do fryzjera to kombinowałam z siostra:eek: zmienić mój ciemny kolor włosów na troszkę jaśniejszy i odrosty wyszły mi kasztanowo rude a są gdzieś na ok 2 cm a reszta ciemna...wyglądam okropnie:no: naszczęście udało mi się umówić do fryzjera na jutro rano. Mam nadzieje ze fryzjerka poradzi coś sensownego ale nie mocno ciemnego:-D
Lila ja podobny problem miałam 3 miesiące temu, otóż zawsze robię blond baleyage bo swoje włosy mam koloru ciemny blond. Jednak cos mi strzeliło do głowy i postanowiłam przefarbować całe na platynowy blond, fryzjerka stwierdziła że nie będzie problemu bo mój kolor jest w miarę jasny. Jakie było jej zdziwienie jak zmyła farbę. Odrosty i moje naturalne pasemka były koloru żółtego a wczesniej rozjaśniane włosy platynowe. Jak zobaczyłam się w lustrze to myślałam że spadnę z fotela. Odczekałam tydzień i poszłam do innego fryzjera który trochę zniwelował żółty kolor. Teraz już jestem po drugim farbowaniu i jest lepiej ale bardzo żałuję swojej decyzji. Dlatego jesli chodzi o rozjaśnanie to lepiej to robić u dobrego specjalisty:-)
Buuuziaki kobitki i kolorowych snów.

Magdalena dobrze, że już się trochę postawiłaś do pionu :)

Ewelinko jak ja się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku. To fajnie, że mały taki ruchliwy :) Zazdroszczę Ci na całej linii!!! Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :) Buziaki

Lila a może jakiś nowy trend w modzie wymyślisz i za chwilę pół Polski będzie biegało z rudymi odrostami? Grunt, to dobrą ideologię do tego wszystkiego dorobić :) Ja nigdy nie miałam takich problemów. Moje włosy farbowały się doskonale, na wszystkie kolory tęczy, ale teraz od 15-u lat nie farbuję włosów. Lubię szokować moje koleżanki, że mam 40 lat i ani jednego siwego włosa! To jest dopiero coś. Jak się posrebrzę, to znowu będę farbować, bo nic innego już nie pozostanie :(

Pozdrowionka dla wszystkich :)

Ja mam chwilową odsapkę w pracy, ale za 15 minut się zacznie!!!!
Smaczna ta kawka?
A maluszek śpi, czy kopniaczki rozdaje? Może jakiś piłkarz z z niego wyrośnie? :-D

Zjola, od pewnego czasu kawka tylko z mlekiem, gdzie nigdy w życiu bym takiej nie wypiła :-D Smakowita ;-)
Maluch chyba śpi, bo póki co spokój, za to w nocy dawał czadu, jakby faktycznie był "atak na bramkę" :-D :-D

Mój też zawsze wariował, kiedy ja chciałam spać, a spał kiedy się ruszałam. Może lubią kołysanie a zwyczajne leżenie się im nie bardzo podoba, hę? Pozdrów malucha od e-ciotki. Niech rośnie zdrowo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry