reklama

Odskocznia;))))

No powiem Ci, że pracy też mam takiego jednego operatora tyłeczek ma że.... mniammmmmmmmmm normalnie widoki mam świetne :-D:-D:-D:-D:-D

Nic nie widziałam dawaj zdjątko koniecznie no jak to żebym jak jeszcze na poczcie nic nie miała?? :szok::-D:-D:-D

U nas też dalej kłopoty ale jakoś powoli do przodu, banki nas ścigają windykacja też ale jak na razie jesteśmy pougadywani i oby do przodu ;-)

Na drugą mam za chwilę się zbieram do pracy :-)

reklama
Danuś, najważniejsze, że wszystko zaczęło sie układać, teraz już pójdzie z górki, zobaczysz ;)
Załączniki sie już ładują, zaraz będzie przesyłka.

Danula, ruszacie, ruszacie...i wiesz....ja Ci na ten rok wygadam....:-D :-D Normalnie Mały mi podpowiada, że będzie miał kolegę na śląsku :-D :-D
Filmik strasznie długo się ładuje wrrr

Sis no wiesz ruszać to my się ruszamy, ale jeszcze trochę ten tego.... zresztą wiesz sama co i jak ale skoro Ignaś tak mówi to kto wie kto wie ;-)

Ignaś nie?? Kurcze ja mam sklerozę :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Danusiu, a tak poważnie, co ma być to i tak będzie, my sobie możemy mówić i mówić...jedno wiem na pewno...cokolwiek, by sie nie działo i tak wcześniej, czy później będzie dobrze, o!!!

To lecę na pocztę zerknąć ;-)

Wiesz kochana ja mam nadzieje, że będzie dobrze nie widzę innej możliwości bo chyba starczy nam już tego złego cos musi się na dobre obrócić kiedyś nie? A czemu właśnie nie teraz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry