reklama

Odskocznia;))))

Cześć dziewczyny...
Pofarbowałam włoski kolor wyszedł fajny;-) trochę pracy miała fryzjerka przez moje eksperymenty:sorry:.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!

reklama
Ewelinko jaki słodki Do zjedzenia po prostu! Pogłaszcz brzuszek ode mnie i pozdrów tego swojego piłkarza :)

Lila dobrze, że włoski fajnie wyszły. Zawsze to jeden stres z głowy.

Pozdrowionka

Zjola ja bardzo jestem zadowolona z efektu bo już ponad 6 lat miałam ciemne włosy i chciałam zmiany:-) a teraz mam na głowie czerwień.

Zjola to fajnie musiałaś wyglądać:-D a ja postanowiłam że już nigdy sama nie będę w domu kombinowała z włosami:-)

Ja dziś idę się spotkać z koleżankami wyskoczymy wieczorem gdzieś na jakaś pizze i soczek. Oczywiscie ja z ilością tej pizzy nie będę przesadzać..hehehe:-D a chciałam się jeszcze pochwalić ze będąc na mojej dietce bez wielkich wyrzeczeń w trzy tygodnie schudłam 3 kilo:-) jak tak dalej pójdzie to do lata będę laska:-D

Lila a jaką dietkę prowadzisz? Ja też na etapie odchudzania... Z tym ,że o pomoc poprosiłam dietetyka.. i aż mi się micha cieszy, że spodnie lecą z pupy :)

reklama
Danuś, ja od czasu do czasu mięso jadam, jakoś nie przepadam... ;)
Nie wiesz co dobre :evil::laugh2::evil::laugh2::evil::laugh2:

Za żeberka to A. da się poszatkować :-p A ja z nim. Z surówek to ja najbardziej lubię schabowego w panierce, najlepiej podwójnej :-p:laugh2:

Ewelina a jak robisz surówki, bo my też uwielbiamy, ale póki co to cfaniakuję i kupuję gotowce, bo jakoś tak z tarką mi nie po drodze, choć jak już się zawezmę to idzie mi w trymiga, zazwyczaj leniwiec siedzący we mnie, odzywa się :sorry:

Miłej niedzieli wszystkim ;-)

Idę pomyć naczynia, bo wczoraj wstyd się przyznać, ale właśnie na cały calutki dzień ten leniwiec mi się uruchomił i w kuchni pobojowisko :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry