reklama

Odskocznia;))))

Ja zawsze bylam pelna podziwu widzac takie pary, kiedys pracowalam w restauracji i czesto rodziny wyprawialy 50 rocznice slubu, milo tak spojrzec na ludzi ktorzy przezyli ze soba tyle lat:-)
Anastazjo gratuluje twoim dziadkom;-)

reklama
A mój M zawsze powtarza, że on też chce się tak ze mną zestarzeć, jak widzimy jakiś staruszków. Ja mu wtedy mówię żeby się zastanowił, bo będę miała wszystko pomarszczone, a on mówi, że będzie wszystkie moje fałdki całował :eek: Zbereźnik :-D

Witam kobitki:)
Jak ja wam zazdroszczę tych drugich połówek, w kwietniu minie 8 miesięcy jak jestem już sama:/
Na początku podobała mi się wolność po długim byciu w związku ale już mnie męczy ten stan:/
Wczoraj spędziłam super dzień z blondynem, jest identyczny jak ja, niezależny nerwus i wredniak:)))))
Powiedział mi że "trafiła kosa na kamień" i to go kręci:) Dziś spotykam się z brunetem, który jest bardzo opiekuńczy i pomocny.
Wiem że nie powinnam narzekać tylko się zdecydować, ale nie potrafię :/
Koniec biadolenia, czas wziąć się w garść:))))
Miłego weekendu kochane, buuuziam:*

Czesc dziewczyny ja po zakupkacha:-) sprawilam sobie sukienke:-D i jak zwykle wydalam za duzo:laugh2: bo jeszcze pare dodatkow musialam dobrac.

Magdalenko ciezki orzech do zgryzienia, mialam kiedys podobna sytuacje i nie moglam sie zdecydowac ale w koncu wybralam mojego M i teraz jestem szczesliwa chociaz czasem zdarzaja sie jakies zgrzyty ale jak o w kazdym zwiazku a co do charakteru to mamy bardzo podobne i tak naprawde to chyba dzieki temu potrafimy sie dogadac w wielu trudnych sytuacjach i wiemy co dla nas wazne;-)

Anastazja - dzięki za przepisy ten ze śledziami znam ale troszkę więcej warstowowo i inne warstwy i nazywamy to "pierzynką" bo jest takie delikatne, natomiast Twój też sobie zapisałam już i żebym nie błądziła nazwałam go "pierzynką 2" :-D

Magdalena - życzę Ci jak najlepiej, ale uważaj, żebyś czasem będąc z blondynem nie wpadła na bruneta, bo on jakoś tak bardziej mi podpasował i jemu kibicuję, ale to Twoje wybory nie moje. Ja kocham brunetów, w domu mam blondyna :-p

Zjola - zbereźnik to mało powiedziane :-p Ale fajnie tak.

A do moich rodziców w sobotę przychodzi znajoma Ukrainka i mama będzie się uczyć robić ichne bliny i tą ich zupę - zapomniałam nazwę - tą na zimno - zimnik, nie inaczej jakoś :zawstydzona/y:

Witam :D
Czesc dziewczyny ja po zakupkacha:-) sprawilam sobie sukienke:-D i jak zwykle wydalam za duzo:laugh2: bo jeszcze pare dodatkow musialam dobrac.

Magdalenko ciezki orzech do zgryzienia, mialam kiedys podobna sytuacje i nie moglam sie zdecydowac ale w koncu wybralam mojego M i teraz jestem szczesliwa chociaz czasem zdarzaja sie jakies zgrzyty ale jak o w kazdym zwiazku a co do charakteru to mamy bardzo podobne i tak naprawde to chyba dzieki temu potrafimy sie dogadac w wielu trudnych sytuacjach i wiemy co dla nas wazne;-)
Jaką sukienkę? Poproszę o więcej szczegółów:))) Ja zawsze chodziłam w spodniach ale postanowiłam coś zmienić i na lato kupiłam już 3 bardzo dziewczęce sukienki, trzeba się odmładzać :P

Anastazja - dzięki za przepisy ten ze śledziami znam ale troszkę więcej warstowowo i inne warstwy i nazywamy to "pierzynką" bo jest takie delikatne, natomiast Twój też sobie zapisałam już i żebym nie błądziła nazwałam go "pierzynką 2" :-D

Magdalena - życzę Ci jak najlepiej, ale uważaj, żebyś czasem będąc z blondynem nie wpadła na bruneta, bo on jakoś tak bardziej mi podpasował i jemu kibicuję, ale to Twoje wybory nie moje. Ja kocham brunetów, w domu mam blondyna :-p

Zjola - zbereźnik to mało powiedziane :-p Ale fajnie tak.

A do moich rodziców w sobotę przychodzi znajoma Ukrainka i mama będzie się uczyć robić ichne bliny i tą ich zupę - zapomniałam nazwę - tą na zimno - zimnik, nie inaczej jakoś :zawstydzona/y:

Też kocham brunetów ale blondyn mnie bardziej pociąga ma w sobie to coś:))))
Wczoraj byłam na urodzinach i wypiłam 3 redbulle bo zasypiałam już po 20 :P i dzisiaj nie mogłam spać:// czekam jak przestaną działać:))))
Miłej i spokojnej niedzieli:*

Ostatnia edycja:
Ja zawsze bylam pelna podziwu widzac takie pary, kiedys pracowalam w restauracji i czesto rodziny wyprawialy 50 rocznice slubu, milo tak spojrzec na ludzi ktorzy przezyli ze soba tyle lat:-)
Anastazjo gratuluje twoim dziadkom;-)

Przekażę przy najbliższej okazji:tak:

A mój M zawsze powtarza, że on też chce się tak ze mną zestarzeć, jak widzimy jakiś staruszków. Ja mu wtedy mówię żeby się zastanowił, bo będę miała wszystko pomarszczone, a on mówi, że będzie wszystkie moje fałdki całował :eek: Zbereźnik :-D

Ja to bym chciała dożyć przynajmniej takiego wieku gdzie swoim dzieciom za wesele będę płacić:-D:-D Ale fajnie by było razem dożyć przynajmniej 30 rocznicy ślub, kiedyś było łatwiej, bo się wychodziło za mąż w wieku 18 lat ,a teraz?? 25 miałam , ale i to pewnie gdyby nie ciąża dalej byśmy się bujali:-)

Sałatki zostało dosłownie odrobina, ale uwieczniłam na zdjęciu:tak:
Zobacz załącznik 338049

magdalena
- też miałam kiedyś taki dylemat, trzeba wybierać z głową:-) Też mi się podoba ten brunet, no bo widać że jest taki bardziej odpowiedzialny no i z nim to byś śmiało mogła trójkę dzieci chować:tak::tak:

reklama
Just no właśnie chłodnik. Zresztą pycha, mniam.

No i znowu tradycyjnie o jedzeniu :-D

Lilijanko oby mój M dotrzymał słowa z tym zestarzeniem się razem. Jak na razie twierdzi, że jestem ósmym cudem świata, po 13 latach! Zwariował, czy co?

Magda je nie chcę się mieszać w twoje wybory ale na dłuższą metę facet zadziorny i nerwus nie zdaje egzaminu. Spokojniejszy lepszy zdecydowanie! Sama to przerobiłam i wiem, że można się w życiu sporo nacierpieć jak się na zbyt temperamentnego trafi :-( Ale może to się docenia dopiero później? Życzę Ci w każdym razie szczęścia i już ;-) Nie ważne czy z brunetem, czy z blondynem.

A to ja na rozdaniu nagród w konkursie plastycznym dla osób niepełnosprawnych.
Zobacz załącznik 338117 ( w zielonej bluzce)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry