reklama

Odskocznia;))))

reklama
Mysza Szymcio przekochany! Uściskaj go ode mnie. Buziaczki
Lilijanko naprawdę nie wyglądam? Miło mi :tak:. Ostatnio co prawda dwa razy wzięto mnie za dziewczynę mojego syna, hi, hi.

Lilijanko jemu dają 15 lat, tylko mówią że wysoki jak na swój wiek :-D Mam z nim zdjęcie na kompie w domu. Jak znajdę chwilunię, to je tu wrzucę :)

A tak w ogóle cisza tu dzisiaj wszędzie, jak makiem zasiał. Hop, hop!

Ostatnia edycja:
Cicho bo wiosna i wszystkie pewnie na słońcu się wygrzewają :-)
Nie miałam weny ostatnio do pisania, ale czytałam wszystko!!!
zjola - wyglądasz baaaaardzo młodo i trzymaj tak dalej!!!!
mysza - ale ma śliczne oczka, oj będą dziewczyny się uganiać :-D:-D
magda - i jak tam? na kogo padło ?:-p
lila - dzisiaj też zaganiana?
danula - wiosna idzie , to więcej energii będziesz miała , fajnie tak pracować na rano, popołudniu można cos porobić fajnego :-D
lilijanna - i jak nauka gotowania? ugotowałyście "zimnik":laugh2::laugh2:

lilijanna - i jak nauka gotowania? ugotowałyście "zimnik":laugh2::laugh2:
Następna śmieszka się znalazła :-p Dopiero w tę sobotę babeczka przyjeżdża ;-)

A u mnie sobota zapowiada się "bosko", troszkę sobie zrobiłam zaległości w papiórach i już się z rodzicami dogadałam, że w sobotę o 8:30 podrzucam im Adę a sama mykam do biura:confused2:

Pogoda u nas superaśna!!! I oby to całe zachmurzenie, o którym trąbili nie przylazło.

Hmmm stałe-oddawne bywalczynie forum się obijają :-p

dobra już się nie śmiejemy:-) Ja właśnie się zapatruje w ten weekend na barszcz ukraiński , ale pewnie mi się odechcę i skończy się na ogórkowej albo pomidorowej :-D:-D
Możesz mi też podrzucić , ostatnio zatęskniłam za czasami jak opiekunką byłam , przyjmuję wszystkie dzieci :tak::tak: ( ciekawe co na to mój mąż by powiedział:-D:-D:-D )

Hallo!

A ja jutro idę do znajomych ze słoikiem grochówki, bo im obiecałam :) Na szczęście nie mam żadnych nadprogramowych robót, to trochę pozgniłkuję rano w łóżeczku :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry