Danula
czekam ciągle czekam.....
Witajcie sobotnio :-)
Buziaki i dla Ciebie ;-)
Jaki słodki :-) i jak po szczepieniu?
Eee tam ja bym wolała na jedną zmianę bo jak tydzień się skończy zaczyna inna ciężko jest się przestawić ze zmiany na zmianę, ale nie jest źle ważne, że w ogóle jest praca :-)
No cisza jak makiem zasiał, nie wiem gdzie się wszystkie podziewają?????
Miłego weekendu dziewczyny :-)
Ok, ok, ok już mnie tak nie chwalcie, bo w piórka obrosnę
Tak mnie coś naszło żeby to zdjęcie wstawić, bo pisałam o tym konkursie wcześniej.
Dzisiaj zjadłam torta i aż mnie mdli. Za chwilę będą nici z figury.
Lilijanko, Anastazja a jak mnie sobie wyobrażałyście? Szczerze mówiąc Lilijanka też mi zburzyła koncepcję, jak wstawiła swoje zdjęcie.
Danula buziaki.
Mysza o matko! Jak ja Cię dawno nie widziałam, czytałam itp.A ty jesteś tym moim dobrym duszkiem. Mam nadzieję, że twoje pojawienie się wróży coś dobrego! Bankowo! Jak tam Twój Szymcio? Rośnie zdrowo? Uściskaj go ode mnie. Buziaki.
Lila gdzieś mi się zawieruszyłaś. Pozdrowionka
Czy ja jeszcze kogoś pominęłam?
Magda hop, hop! Brunet czy blondyn?
W każdym razie buziole dla wszystkich a szczególne kciuki dla mojej drogiej Ewelinki, która mnie bardzo dzisiaj zasmuciłaTrzymaj się kochana!
Buziaki i dla Ciebie ;-)
Zjola no to miło mi... buźka mi się teraz tak cieszy![]()
![]()
Szymulek rośnie w oczach, z dnia na dzień widać postępy, łobuzuje czasami, ale jest idealnym dzieckiem. Takim kochaniutkim co wie kiedy trzeba iść spać, kiedy zjeść... itd.
Jutro idziemy na szczepienie, ale mam nadzieje że będzie dzielny. Na szczęście zawsze podczas szczepienia W. go trzyma.
A co u Ciebie, bo wstyd się przyznać ale też w temacie do końca nie jestem...
Na figurkę uważaj, bo wyśmienita, a ja od 4msc toczę walkę o powrót do figury i na razie nic z tego nie wychodzi.
Pozdrawiam Was wszystkie!
Jaki słodki :-) i jak po szczepieniu?
Cicho bo wiosna i wszystkie pewnie na słońcu się wygrzewają :-)
Nie miałam weny ostatnio do pisania, ale czytałam wszystko!!!
zjola - wyglądasz baaaaardzo młodo i trzymaj tak dalej!!!!
mysza - ale ma śliczne oczka, oj będą dziewczyny się uganiać
magda - i jak tam? na kogo padło ?
lila - dzisiaj też zaganiana?
danula - wiosna idzie , to więcej energii będziesz miała , fajnie tak pracować na rano, popołudniu można cos porobić fajnego
lilijanna - i jak nauka gotowania? ugotowałyście "zimnik"![]()
Eee tam ja bym wolała na jedną zmianę bo jak tydzień się skończy zaczyna inna ciężko jest się przestawić ze zmiany na zmianę, ale nie jest źle ważne, że w ogóle jest praca :-)
Ale tu cisza ...
No cisza jak makiem zasiał, nie wiem gdzie się wszystkie podziewają?????

Miłego weekendu dziewczyny :-)

.
.