reklama

Odskocznia;))))

Witam,

Zjola, kochana, póki co siedzi grzecznie, ale niegrzecznie fika ;-)

Danuś, wczoraj mówię do P, że wpadniesz na Kagora...spytał, czy z S, więc mu powiedziałam, że raczej tak i wiesz co mój chłopina powiedział...? "No to elegancko, bo już myślałem, że będę się musiał z domu ewakuować", no powiedz, że chamidło ruskie no... :-D :-D
Z drugiej strony...hmm...chyba wie co mówi ;-)
Buziam Cię Skarbku Ty Mój***

reklama
Ewelinko niech kopie, niech wierzga byle by zdrowy się urodził i w jak najlepszym czasie. Cały czas trzymam kciuki &&&

Kurczę Danula spróbuję jeszcze raz! Ja go widzę cholercia!
Myślę, że teraz będzie dobrze ufffffffff. Pozdrowionka :)

Załączniki

• mot
    mot
    30,1 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Zjola ja widzę fotki :-) jedziecie do Częstochowy 17.04 ? Bo W. coś napominał mi wczoraj że jak moja sis by z Szymkiem została to byśmy się przejechali.

Ewelinko dobrze że Miłoszek fika :-)

Myszka , Zjola - no przyjeżdżajcie to spotkanie zrobimy!!!! Zapraszam , zapraszam....

Ja dzis na rozliczenie do Chorzowa pędzę , a potem nawet luzacki weekend mi sie szykuje. Panny moje jadą do dziadków.... zaraz słyszę piosenkę Kazika -Malciki

Buziaki dla wszystkich! Ewelinka zaciska nogi! Mały jeszcze siedzi w środku!

ZJOLA, WOW!!!!!!!!!! Jakby to powiedział Synuś mojej znajomej "Tocia, ale hAnda (honda)" :-D

CZARNA,
już bardziej ściskać nie mogę ;-)

Dziewczyny padłam z mojego P :-D
Co prawda "obraził się" na mnie, ale ja nadal się brecham z niego...
Wołam z łazienki "rybkooooooooo, łap za torbę, bierz kluczyki, ruszamy na porodówkę"
Wpada do łazienki....strach w oczach....torba przy nodze...zdyszany....i mówi "jezu, rybko, za wcześnie"...na co zaczęłam się śmiać i mówię "prima aprilis" :-D
Usiadł sobie i się do mnie nie odzywa...skomentował tylko "noooo ale śmieszny żarcik" :-|

Mysza chyba nie damy rady, bo nie zdążymy zakupić siodełka dla pasażera, ciuchów i kasków, bo to jest taka inwestycja na hura! Naraz trzeba kupić wszystko. Ale, co się odwlecze, to nie uciecze :)

Czarna widzę, że będzie się działo! ;-)

Ewelinko, bo ten twój chłop zawału dostanie! Ja bym na jego miejscu trupem padła.

Ja to nie umiem takich wkrętów robić, bo za jasnego gwinta nie mogę powagi utrzymać. Od razu mi się gęba cieszy :-):-):-) no i jest pozamiatane.

A mój były wkręcił przed chwilą młodego. Na 18-tkę podarował mu golfa jedynkę. Stoi u niego na podwórku. Zadzwonił i powiedział, że samochód się spalił! Młody omało zawału nie dostał, stracił apetyt i prawie ze łzami w oczach zadzwonił do mnie. Zadzwoniłam do byłego i kazałam mu to odkręcić jak nie chce syna o zgon przyprawić.

Ostatnia edycja:
Witam się sobotnio :-)

Witam,
Zjola, kochana, póki co siedzi grzecznie, ale niegrzecznie fika ;-)
Danuś, wczoraj mówię do P, że wpadniesz na Kagora...spytał, czy z S, więc mu powiedziałam, że raczej tak i wiesz co mój chłopina powiedział...? "No to elegancko, bo już myślałem, że będę się musiał z domu ewakuować", no powiedz, że chamidło ruskie no... :-D :-D
Z drugiej strony...hmm...chyba wie co mówi ;-)
Buziam Cię Skarbku Ty Mój***

Sisuniu kochana moja :-) toć mądrego masz faceta nie ma szansy, żeby z nami został tym bardziej jak kagorek będzie:-D:-D:-D. Chłopy tak mają więcej jak swoja kobieta nie zdzierżą wiem bo mój też tak ma jak słyszy, że koleżanka przychodzi zaraz robi ewakuacje ;-) Ale jak już to z S. samej mnie nie puści nie ma szans ;-):-D:-D:-D Kurcze już nie mogę się doczekać :-)
Buziam:**, pozdrowienia dla P ;-)

Ewelinko niech kopie, niech wierzga byle by zdrowy się urodził i w jak najlepszym czasie. Cały czas trzymam kciuki &&&
Kurczę Danula spróbuję jeszcze raz! Ja go widzę cholercia!
Myślę, że teraz będzie dobrze ufffffffff. Pozdrowionka :)

No teraz to ja go widzę :-), ale super przejechałabym się :tak: jak będziesz w okolicy daj znać może uda mi się wkręcić na jakieś siodełko ;-):-D:-D:-D:-D
Piękny jest :-)

ZJOLA, WOW!!!!!!!!!! Jakby to powiedział Synuś mojej znajomej "Tocia, ale hAnda (honda)" :-D
CZARNA, już bardziej ściskać nie mogę ;-)
Dziewczyny padłam z mojego P :-D
Co prawda "obraził się" na mnie, ale ja nadal się brecham z niego...
Wołam z łazienki "rybkooooooooo, łap za torbę, bierz kluczyki, ruszamy na porodówkę"
Wpada do łazienki....strach w oczach....torba przy nodze...zdyszany....i mówi "jezu, rybko, za wcześnie"...na co zaczęłam się śmiać i mówię "prima aprilis" :-D
Usiadł sobie i się do mnie nie odzywa...skomentował tylko "noooo ale śmieszny żarcik" :-|

Ojjjjj Ty nie dobra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mysza chyba nie damy rady, bo nie zdążymy zakupić siodełka dla pasażera, ciuchów i kasków, bo to jest taka inwestycja na hura! Naraz trzeba kupić wszystko. Ale, co się odwlecze, to nie uciecze :)
Czarna widzę, że będzie się działo! ;-)
Ewelinko, bo ten twój chłop zawału dostanie! Ja bym na jego miejscu trupem padła.
Ja to nie umiem takich wkrętów robić, bo za jasnego gwinta nie mogę powagi utrzymać. Od razu mi się gęba cieszy :-):-):-) no i jest pozamiatane.
A mój były wkręcił przed chwilą młodego. Na 18-tkę podarował mu golfa jedynkę. Stoi u niego na podwórku. Zadzwonił i powiedział, że samochód się spalił! Młody omało zawału nie dostał, stracił apetyt i prawie ze łzami w oczach zadzwonił do mnie. Zadzwoniłam do byłego i kazałam mu to odkręcić jak nie chce syna o zgon przyprawić.

A to okrutne było :tak:

Ja nie robiłam, żadnych żartów mojwmu bo go nie było był w pracy na drugą więc jak wstałam to byłam sama.
Spanie mnie męczy po nocce ale szkoda mi się kłaść mam nadzieje, że do wieczora jakoś dotrzymam :tak:
Pogoda się skwasiła ale ciepło jest to ważne.

Miłego weekendu kochane :-) Buziam :**

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry