reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zjola, nie...normalnie funkcjonuję, czyli chodzę, tyle, że wolniej :-D
Ale pozwalam sobie na kilkuminutowe leżenie... ;-)
Nie ma co popadać w paranoję, Syn mój da radę!!! ;-)

Syn da, ty dasz i wszystko będzie w porządeczku. Nie ma w ogóle innej opcji. Już na szczęście 32 tydzień leci a podobno od 32-giego są już wielkie szanse dla dzidziusia. Jak by się pospieszył, to mu się nic nie stanie. osobiście znam bliźniaki urodzone w 6-ym miesiącu. Ważyły po ok 600 gramów! Dzisiaj mają już 10 lat i mają się świetnie. Tak, że uszy do góry. Buźka

Czesc dziewczyny!!! Nie zagladalam tu tyle za co przepraszam, ostatnio nie mialam weny do pisania dzis w nocy jade do Wloch tylko na dwa trzy tygodnie ale dobre i to w koncu zobacze mojego M. Dzis mam dzien zalamania i ostatnie dwa tygodnie tez nie byly za mile nie udalo mi sie pozalatwiac jeszcze spraw moj eks robi problemy... 7.04 moja data tak bardzo sie jej balam :-( tesknie za moim aniolkiem i czuje straszna pustke....:-( Pozdrawiam was kochanie i postaram sie nadrobic jak juz bede na miejscu.

właśnie się zastanawiałam gdzie się zgubiłaś, już miałam Cię wołać, tylko nie wiedziałam gdzie , tu czy na 2012 :)
Pewnie nie będziesz miała czasu żeby z nami pisać jak już dojedziesz do swojego mężczyzny :) Ale odzywaj się do nas ,
[*] dla twojego aniołka.

Lila szczęśliwej podróży i napisz jak już się zainstalujesz na miejscu.
Moja jedna data za mną, druga przede mną. Smutek pozostał ale ja mam tajną broń. Ja wiem, że jest jedna data przede mną, bardzo szczęśliwa. To data narodzin mojego dziecka. Na razie jej nie znam ale w przyszłości poznam!

Anastazja miło Cię przeczytać :-D Widzę, że się tak plączesz troszkę tu, troszkę tam. Ja na razie chyba się nie wgryzę w 2012. Może dopiero jak zacznę staranka :huh:

reklama
Ja jestem wszędzie :-) jak mam czas:-D
Ja dopiero w czerwcu zacznę się starać, zresztą na 2012 też nie wszystkie już się starają, ale tam jest taki inny klimat .
Czytam CPP codziennie, ale jakoś nie wiem co mam tam napisać:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry