reklama

Odskocznia;))))

Hej kobitki:)
Przepraszam że nie zaglądam tak często jakbym chciała ale mam ciężki okres.
W środę pochowaliśmy brata mamy, codziennie mam jazdy bo jutro rano mam egzamin.
Blondyna zwolnili z pracy co strasznie mnie podłamało:///
Danusiu Ewelinko co u was?
Pozdrawiam was wszystkie kochane bez wyjątków, buuuziaki :****

reklama
magdalena - jakie smutne wieści :-( przyjmuj moje kondolencje ,
[*] dla brata mamy. Ja zawsze sobie tłumaczę że przynajmniej Ci co odeszli są w lepszym świecie i nie cierpią tu na ziemi.
szkoda że blondyna zwolnili , ale myślę że zaradny chłopak z niego z tego co pisałaś, a poza tym ma Ciebie.
Egzaminem się nie stresuj, pójdzie jak po maśle, trzymam kciuki &&&&&

magdalena - jakie smutne wieści :-( przyjmuj moje kondolencje ,
[*] dla brata mamy. Ja zawsze sobie tłumaczę że przynajmniej Ci co odeszli są w lepszym świecie i nie cierpią tu na ziemi.
szkoda że blondyna zwolnili , ale myślę że zaradny chłopak z niego z tego co pisałaś, a poza tym ma Ciebie.
Egzaminem się nie stresuj, pójdzie jak po maśle, trzymam kciuki &&&&&

Magduś, to jednak blondyn?
Współczuję śmierci wujka.
Kciuki za prawko &&&
Trzymaj się kobito i pisz czasem, co u ciebie. Buźka
Dzięki dziewczynki :)))
Moj egzamin trwał 50 min, objechałam pół Łodzi, parkowałam 2 razy, jak usłyszałam wracamy do ośrodka to byłam tak szcześliwa bo już wiedziałam że zdałam. Niestety moja radość trwała krótko, skręciłam w ulicę na której znajduje się ośrodek, na moim pasie były zaparkowane pojady więc właczyłam kierunek i chciałam je ładnie ominąć, zjeżdżając za przeciwny pas ruchu i nagle nie wiem skąd mi wyjechał z dużą prędkością debil skodą i dał po hamulcach bo byłam na jego pasie. Okazało się, że to była moja wina bo wymusiłam pierwszeństwo. Instruktor mi powiedział że niestety nie może tego puścić płazem bo jak ktoś obejrzy nagranie to może mieć nieprzyjemności, choć nie mogłam tego przewidzieć :/ I tak nie zdałam 200 m przed ośrodkiem, pech to pech :)
Ale jak na pierwszy egzamin to było całkiem nieźle, w pn jadę wyznaczyć sobie następny.
Ziola jeszcze nie wiem który, blondyna teraz tydzień nie było bo pojechał z kolegami do Włoch na deskę, więc przewagę ma brunet bo z nim spędzałam wolny czas. Dziś też idziemy razem do kolegi :))
Miłego weekendu kochane:****

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane :-)

Dawno mnie nie było ale dni uciekają szybko a ja jakoś czasu mam mało na wszystko.

Madziula przykro mi z powodu wujka
[*]
Pierwsze koty za płoty nie ma tak łatwo co by zdać za pierwszym razem, pomęcz się trochę. Poszło Ci dobrze, więc następnym też nie będzie źle, nadal trzymam kciuki :&&&&

Sis kochana co tam u Ciebie???? Wsio ok?? Buziam :**

Zjola, Anstazja pozdrawiam serdecznie :-)

Dziewczyny gdzie się podziewacie????????????????

Miłego dnia :-)

Witam,

rzadko zaglądam ostatnio, ale czasu brak niestety, zbyt wiele działań mnie pochłania totalnie...

Danuś, ok...ok...po wczorajszej wizycie tylko "siedzieć na torbie i być przygotowanym"...buziam*

Witajcie kochane :-)

Dawno mnie nie było ale dni uciekają szybko a ja jakoś czasu mam mało na wszystko.

Madziula przykro mi z powodu wujka
[*]
Pierwsze koty za płoty nie ma tak łatwo co by zdać za pierwszym razem, pomęcz się trochę. Poszło Ci dobrze, więc następnym też nie będzie źle, nadal trzymam kciuki :&&&&

Sis kochana co tam u Ciebie???? Wsio ok?? Buziam :**

Zjola, Anstazja pozdrawiam serdecznie :-)

Dziewczyny gdzie się podziewacie????????????????

Miłego dnia :-)
Dziękuję Danusiu :)))

Witam,

rzadko zaglądam ostatnio, ale czasu brak niestety, zbyt wiele działań mnie pochłania totalnie...

Danuś, ok...ok...po wczorajszej wizycie tylko "siedzieć na torbie i być przygotowanym"...buziam*
Ewelinko jestem z wami :))))

Sis no to czekam na wieści

Mój S. jest w szpitalu w poniedziałek z nocki z pracy wzieło go pogotowie miał atak. Myśleliśmy, że to kamienie na woreczku a tu okazuje się, że ma ostre zapalenie trzustki. Jest po zabiegu, ale nie wiadomo kiedy wyjdzie wyniki ma fatalne... siedze albo w robocie albo u niego, padam.... nie jem nie umiem spać.... nowa zła passa??

reklama
Danula nie mów tak, bo ściągniesz coś złego! Myślę, że to tylko przejściowe kłopoty. Twój S wyzdrowieje i będzie dobrze. Nie ma innej opcji! Trzustka zostanie wyleczona, ty będziesz zgrabna i szczupła, no i niestety nie wyspana ale to się da nadrobić. Ściskam Cię mocno i jestem z Tobą, musisz myśleć pozytywnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry