reklama

Odskocznia;))))

Zjola oj jak dobrze cię rozumiem, ja też jak celowałam to akurat nie wychodziło, dopiero jak odpuściłam, powiedziałam sobie, że mam dosyć starań i tego wszystkiego, porozdawałam ciuszki, które kiedyś kupiłam zaszłam w ciążę w dniach niepłodnych jak to pokazały testy owulacyjne :-D ale mimo wszystko wizyta w Provicie może pomóc tym bardziej jak znajdziesz ginka z duszą

kurde myślałam, ze endo dziś będzie dzwonił i dupsko :/ no nic w poniedziałek będe musiała jeszcze raz przedzwonić :/

reklama
Ilonko - ten lek na pewno reguluje poziom hormonów tarczycowych. Lek nie powinien małej zaszkodzić, przecież dzidziuś ma normalnie styczność z hormonami matki a to mu nie szkodzi. Buźka i uszy do góry!

Zostawiam buziaczki***

MARTA, WIOLA, MADZIA, DANUŚ, MARTI, SÓWKA, MAJSI
, KAROLA - do apelu Pipki Grochowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahaha stawiam się :)))))))))))
Wiem że nic mnie nie usprawiedliwia ale mam bardzo dużo pracy do tego szukam autka i czas mi płynie jak szalony :))))
Ewelinko dlaczego jeszcze nie widziałam twojego małego przystojniaka?
Danusiu ściskam cię baaaaardzo mocno, wreszcie musi być dobrze !!!!!!
Viola cudne wieści, gratuluję!!!! Nie ma co się martwić tylko cieszyć i myśleć pozytywnie :)))))

Buuuziam wszystkie was kobitki gorąco :*

Witajcie,

Madzia, musiałaś przeoczyć fotki małego : )
Życzę udanego zakupu!

Pozdrawiam wszystkie*
Ja niestety czasu na nic nie mam :(
Pracy full, na dodatek maluch już się zrobił taki cwaniak, że pochłania resztki czasu...
Nie śpi prawie za dnia, więc tak jestem, gdzieś między jego pokojem, a robieniem projektów do roboty...
Buziaki*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry