reklama

Odskocznia;))))

Jak pogoda w weekend fajna to i wybierają się wszyscy na wycieczki poza miasto :-)
zapraszam do Krakowa , tylko niech się ta pogoda poprawi , w tym roku ciężko cokolwiek zaplanować , zwłaszcza w Polsce - zero pogody!
Zaglądam , tylko tu ostatnio tak cicho że nie wiem co pisać :zawstydzona/y: Powiadasz że w sobotę teścik wykonujesz co ? to trzymam kciuki &&&& jakieś przeczucia? ;-)

reklama
Oj ciężko z przeczuciami. Lepiej poczekać na test.
Pogoda niestety na nadchodzący weekend ma być okropna! Znowu nasiadówka w domu. Mojego M chyba rozniesie. Dopiero ostatni weekend lipca ma być ładny. Nic nie można zaplanować. Trzeba zmienić kraj :(

DANUSIU,
moja Ty Sisko* najdroższa...o ile dobrze pamiętam dziś Twoje urodzinki...z tej okazji życzę Ci...
...miłości która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia które pozwala przetrwać najgorsze, pracy która pomaga żyć, uśmiechów bliskich i nieznajomych które pozwalają lżej oddychać i szczęścia które niejednokrotnie ocala nam życie...

I wiesz...

talerz.jpg

ZJOLA, &&&&&&

ANASTAZJA, tu chyba cisza przed burzą ;-)

MADZIK, jak zdróweczko???

WIOLA, pozdrawiam, Ty masz już całkiem nas w żupu :-p

MARCIK, babolu!!!! Rusz zadek i pisz co u Was* tęskno*

MARTI, jak Twój kawaler??? Fotki proszę:zawstydzona/y:

GABI,
wychyl nosa :-) wieki Cię u nas nie było...

IWONKA, pewnie czasem lukniesz - buziak ogromny***

ANETA, jak się sprawy mają? Napisz słówko...

LILA, żyjesz kobito?

MAJSI, Monia, jak mała? Focie na nk podglądam - fajną masz panieneczkę...co u Ciebie?

LILLI, kiedy testujesz? Jakieś przeczucia? Ile słoików na stanie?? :-D

KAROLA, buziaki dla Zuzulki*też byś mogła zajrzeć i skrobnąć choć słóweczko*

BUZIOLE*

Ostatnia edycja:
Danula - ja się dołączam do Ewelinki! Życzę Ci przede wszystkim wyprostowania wszystkich życiowych zakrętów !!!!

Ewelinko - dalej jest szansa! Wczoraj mój młody zdał na prawo jazdy! Dziewczyny z forum trzymały kciuki, teraz też trzymacie, więc moze do kompletu szczęścia będzie fasolka a właściwie Prima Aprilisek, bo termin na 1 kwietnia wychodzi, hahahaha.

Buziaki dla wszystkich

Ostatnia edycja:
ZJOLA, ooooo to trzeba gumowe drzewa zacząć sadzić???? :-D
Gratki dla młodego!!!!
A Zjolek się pojawi, wcześniej, czy później - oczywiście życzę, żeby wcześniej...ale jak będzie później to też będzie "gut" :-D

Ewelinko - gdyby się teraz pojawił, to był by Prima Aprilisek, bo termin wychodzi na 1-go kwietnia, haha. No ale wiadomo nie ma się co nastawiać, co ma być to będzie. Ważne, że chociaż do tej Provity idziemy i to już za tydzień! Buziaczki

Oj nawet nie wiesz jak bym chciała! Już widzę zdziwioną minę doktorka - mówią Państwo, że macie problem z zajściem w ciążę? Przecież Pani jest w ciąży!? Ubaw po pach jak na Prima Aprilis przystało. no nic już niedługo wszystkiego się dowiemy. Troszkę cierpliwości :)

Jakie w żupu!!!!
Normalnie foch z przytupem...
Tylko czasu brak....
Dziś byłam na "nieplanowanej" wizycie, bo w nocy "wypłynęło" ze mnie coś żółtawo-brunatnego....
A potem więcej się nie pojawiło...
Pan doktor (inny niż ten mój i chyba teraz ON zostanie moim) wszystko dokładnie obejrzał, wysłuchał, udzielił odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania i... żeby profilaktycznie kazał brać Duphaston 3x1, no i duuuuuużo leżeć.....

reklama
Witajcie,

Wiolka
, to leż i dbaj o siebie, i Cośka...

Zjola, normalnie jestem podekscytowana Twoją wizytą, a to jeszcze pare dni....strasznie jestem ciekawa co Wam powiedzą...koniecznie zaraz tu pisz ;-)

Danuś, Ty wiesz*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry