reklama

Odskocznia;))))

Witam kochane:)
Hej dziewczynki!
Jestem i ja...
Po wczorajszej wizycie spokojniejsza i dużo szczęśliwsza...
COŚIEK ma się dobrze...
Ma całe 1,5 cm i wg USG to 8 tydzień, więc powoli mija ten okropny czas...
Teraz może być już tylko lepiej...
A co najważniejsze...
Może serduszka jeszcze nie widziałam, ale zobaczyłam puls, więc to już jest świetnie!!!
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif

Termin porodu wg lekarza: 16 lutego 2012.

No i chciałam wam kogoś przedstawić:
OTO COSIEK!
Cosiek jest cudowny, spokojniej ciąży Wiolu :))
V_jolka - cud miód ta twoja dzidzia! Niech rośnie zdrowo!

Ewelinko - kochanie ty moje. U mnie manewry w pełni :) Na 27 lipca zarejestrowałam się na wizytę w Provicie. Pierwsze koty za płoty. Proszę o kciuki. Buziole

Magda - trafi się jeszcze jakiś do rzeczy :)

Lilijanko - pozdrowionka
Jak tylko sobię odpuszczę to zawsze coś się dzieje:)))
Miłego dnia :)

reklama
Magdalena - no czasem coś się dzieje, haha.

Lilijanko - casu ni ma na zaglądanie. Trza wykorzystać ładną pogodę. Weekend miałam cudowny! Czułam się jak na wakacjach :) Zrobiliśmy sobie fajną wycieczkę do Skalnych Miast w Czechach. Polecam każdemu.
Buziaki

Ewelinko - żyjesz? To dobrze. Jak maluszek? Rośnie zdrowo? Ściskam.

V_jolka - cosiek rośnie? Powiedz, żeby był grzeczny :)

Danula - gdzie jesteś?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrowionka dla wszystkich.

Luknę, luknę :)

Testing chyba strzelę w sobotę, bo może być i w poniedziałek (zdarza się u mnie mała rozbieżność w cyklach) ale chyba nie wytrzymam z ciekawości :sorry2:

Doczytałam :) Maluszek prześliczny! Taki uśmiechnięty. Dobrze, że ładnie śpi.
Szkoda, że nie masz czasu na wypoczynek. No niestety z małymi dzieciaczkami tak jest. Trzeba to przetrwać. Buziam

Ostatnia edycja:
hejka,

melduję się że żyję, ale co to za życie :-(
nie dość że porażka za porażką w biznesie, to jeszcze pogoda tu tak dołuje. A wczoraj rowerami do Tyńca pojechaliśmy , 36 km w 2 strony :-)

reklama
Anastazja - cześć kochana! A my zrobiliśmy sobie w sobotę wycieczkę do Skalnego Miasta w Czechach. Coś pięknego! Do Krakowa też zawitamy, tylko, ze ta pogoda figle płata i jak chcemy jechać, to leje :(
36 km - całkiem ładny wynik, ale na Helu jest najpiękniejsza trasa rowerowa pod słońcem! 40 km w jedną stronę ale warto, warto! To jest wyprawa na cały dzień.
Pozdrowionka i zaglądaj wcześniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry