reklama

Odskocznia;))))

Lilijanna, nie ten miesiąc to kolejny...uszy do góry, choć rozumiem, że nadzieja była i ciężko tak...
Ja dziś mam wolne od weków, maminka się moją kuchnią opiekuje...zapomniałam już, jak to jest nic nie robić...nudno :-D

Wiola, nigdy nie byłby odpowiedni moment, dobrze, że to wiesz...więc należy cieszyć dniem dzisiejszym i dziękować Najwyższemu, że dał to co dał...dbaj o siebie*

Ja uciekam, mały teraz już na prawdę się obudził, czas na zabawę pod drzewkiem...
Miłego dnia*

reklama
Hej to Ja :)))

Zobacz załącznik 373844

ANASTAZJA, tu chyba cisza przed burzą ;-)
świetny talerzyk , przydałby mi się czasami taki :happy: powiadasz cisza przed burzą, z zaskoczenia? chyba nie - wszystko pod kontrolą było :laugh2::laugh2:
lilijanna - po @ do roboty , akurat termin na maj wypadnie , a w maju piękne dzieci się rodzą , wiem bo jestem z maja :-p:-p:-p
v-jolka - leż dla dobra dziecka!!!! książki poczytaj, filmy poogladaj później nie będziesz miała czasu:-):-)
zjola - jak tam u Ciebie? @ nie ma jeszcze ? obyś miała niespodziankę na wizycie w Provicie :-D:-D&&&&&&

Buziaczki zostawiamy dla e-cioteczek :-D

100_8023.jpg

Witam się serdecznie:)
Ewelinko twój mały kawaler jest taki słodki:))))))))))
Danusiu dbaj o siebie:)
Viola leż grzecznie jak lekarz przykazał.
Marti ale masz przystojniaka kochana:)
A u mnie bez zmian, wczoraj miałam przyjemność bawić się na wieczorze panieńskim kolezanki i poprawiłam sobie humor:)))))) Streapteser miał tyłeczek jak jabłuszko. Pamietam jak kiedyś wstawiałyście mi fotki przystojniaków i on był właśnie taki, dziewczyny się śmiały że siedziałam jak zahipnotyzowana:P Miłej niedzieli, buuuziaki:*

Hejka babki!

@ przylazła już w piątek :( Chyba się tej wizyty w Provicie przestraszyła. Z drugiej strony dobrze, bo jakoś tak niekomfortowo bym się czuła podczas badania w trakcie @.

Widzę, że humorki dopisują.
Pozdrowionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry