reklama

Odskocznia;))))

v-jolka - 12 tydzien ??:szok: ale ten czas leci.
magdalena - co u Ciebie ? jakieś imprezki ? Ja ostatnio byłam proszona na panieński , ale pana striptizera nie było , to nie poszłam :-D żartuję, nie poszłam bo mnie choróbsko dopadło , ale tancera i tak nie było :-)
czarna - i na czym stanęło po rozmowie ? zgodził się małżonek ?
danula - trzymaj się jakoś , musi być kiedyś dobrze !!! napisz co tam u Ciebie, jak sobie radzicie.
U mnie bez zmian - czyli dom , praca , weekend - leżenie przed TV :-D:-D:-D

reklama
Violu trzymam kciuki za wizytę :-)
Anastazjo tydz bez imprezy to tydz stracony:-p W sobotę byłam na weselu u koleżanki a w piątek mam 40 kolegi, jak się bawić to się bawić, a co tam:-D Choróbsko już odpuściło?
Jednak to ostatnia impreza w tym miesiącu bo musiałam wymienić w autku silniczek dmuchaw bo mi klima padła:crazy:
Buuuziam was gorąco:-)

Wiola, kciuki za wizytę*

Magda, zabawowa dziewczyno ;-)

Anastazja, pozdrawiam*

Danuś, myślę***

Martuś, odezwij się*

Zjola, urlopujesz*wracaj ;)

Ostatnia edycja:
Hej!
Ja tylko przelotem...
Już po wizycie....
Wróciłam tylko do domu, żeby się spakować i wracam do szpitala...
Lekarz stwierdził, że bardzo skróciła mi się szyjka i trzeba ją uspokoić, a potem prawdopodobnie założenie szwu lub pesara
Także trzymajcie kciuki mocno za mnie i za COŚKA!!!!

anastazja , a skąd ! do rozmowy nie doszlo ... szkoda gadać . Ale jak tylko mi obieści że się staramy to dam cynk:)
magda , danula , ewelina buźki
a zjola wypoczywa....

v jola , czekam na wieści...

v-jola - &&&& żeby się wszystko dobrze potoczyło, w szpitalu już się Wami zajmą.
czarna - podajmy sobie ręce , my co prawda mamy powód o nie staranie, samo życie , ale razem nie starać się łatwiej :tak:
a zjola to kiedy wraca z tych swoich voyage ktoś pamięta? bo ja to z pamięcią kłopoty mam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry