reklama

Odskocznia;))))

Monia, no, jak nie pamiętamy, jak pamiętamy :-)
Co tam u Was, chwal się?
Maja to już duża dziewczynka, super jest! ;-)

Zjola, moje oczy tęsknią do Twoich postów ;-)

Danuś, odezwij się*

Marta, Gabi, Marti
, nagana!!!!!!

Miłego dnia kochane*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki!
zajrzałam - mam wolną chwilkę w pracy (puk puk - odpukać):)
podczytuję Was czasem... pewnie nie wszystkie mnie znają - więc- witam się :)
trzymam kciuki za Wiolę!
U mnie nic ciekawego. tak już ponad rok staramy się o dzidziusia, ale coś nie wychodzi. i trochę mnie to zdołowało.
Mąż mnie wkurza haha - co to za gatunek ten męski ród?? normalnie oni z innej planety są, a ten mój to na 100%!!!
Ewelina szook Miłoszek już ma 2,5 miesiąca...

pozdrawiam każdą z osobna
buziaki gabrysia

Hej
;-)
ano ja robiłam hormonalne - wsio ok. mąż - robił po ostatnim porodzie...czyli 2 lata temu. Jakieś chocki klocki z jajnikami mam - ostatnio na usg były 2 jajka ale jakieś za duże ,ale same z siebie bez stymulacji.i gin nie wiedziała czy to przypadkiem nie mięśniak. Eh
A w week byliśmy na śląsku - i w Chorzowie w parku rozrywki na karuzelach i młyńskim kole poszaleliśmy jak dzieciaki!!!! :)

Hej dziewczyny,

podnoszę wątek bo spada :-)

zjola - kiedy wracasz kochana z urlopu , tęskno za Tobą tutaj szalona kobieto :-D:-D
vjolka
- co ta u Ciebie? jak się miewa cosiek ?
Danusia - odezwij się , co u Was?
ewelina - buziaczki :***
dawno się nie odzywala Lila01? i Lilijanna? i czarna ? i magdalena - ale tutaj to pewnie imprezy :-D:-D:-D

jestem , jestem :0)

u mnie bez zmian , stary dalej nieprzejednany więc bez staranek....
dziewczyny moje u dziadków do końca tygodnia , a potem to już nie wiem z kim będą , mam już dość wakacji i czekam na szkołe

Jestem!!!!!
Więc tak...
Okazało się, że moja szyjka miała tylko 1,5cm długości (a min. długość zdrowej szyjki to 3cm), więc moja była bardzo, ale to bardzo krótka...
Co wiązało się z możliwością niedonoszenia ciąży, bądź przedwczesnego porodu...
We wtorek założyli mi szew okrężny, no i teraz mam uważać....
No i okazało się, że mam za wysokie ciśnienie :crazy::crazy::crazy:
A jeśli chodzi o COŚKA, to....
Moje maleństwo ma już 8,5 cm długości, więc jest już kawałem dzidziola :-D:-D:-D:-D
Przy okazji zrobiono mi badania genetyczne i wszystko jest ok!!!!
Maleństwo machało dzisiaj do mnie łapkami i nie za bardzo chciało współpracować z panem doktorem, który robił USG!!!
Ale najważniejsze: kość nosowa w porządku: 2,9mm, a przezierność karkowa: 1,1mm, czyli wszystko jak najbardziej w porządku!!!

A oto moje maleństwo:
Zobacz załącznik 382631Zobacz załącznik 382632Zobacz załącznik 382633
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczeta potrzebuje porady:szukam piosenki z dedykacja na wesele brata,w tym samym dniu Tata obchodzi 50urodziny i tez nie wiem jaka piosenke mu dedykowac,mysle juz od tygodni i nic,....a wesele w sobote 20sierpnia,pomozcie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry