V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Wiola jak samopoczucie? Leżysz jak kazano?
Witaj kochana!
Leżysz, leżysz....:-|
Cudny chłopanio!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiola jak samopoczucie? Leżysz jak kazano?
ale teraz wiem że prawdą jest, iż faceci nie maja celulitu, szczęściarze 
Nie wstawiłam bo nie mam już konta na nk i nie chciałabym aby one wpadły w niepowołane ręce, umówiłyśmy się że to co się działo na panieńskim pozostaje między namiWitam,
Madzia, mam bekę z Ciebie!!! Wyobrażam sobie Ciebie, zamiatającą podłogę - wstawiłaś zdjęcia na nk, bo chyba to upamiętniłaś?![]()
I się nie stresuj, stabilizacja przyjdzie w swoim czasie...
Anastazja, bo fotki tylko dla przyjaciół - tak mam ustawione...
Miłego dnia...
U mnie doliny ciąg dalszy...choć powoli lepiej, bo mam na wszystko wyje**** , sorry :|

Miłego urlopu:-)Cześć babeczki!
Dzisiaj do mnie dotarło, że ostatni dzień w pracy jestemOd jutra urlopik
najpierw dwa tygodnie w domciu i malowanie mieszkania, potem tydzień nas Soliną a potem, jak pogoda dopisze, to na motorku skoczymy na 4 dni do Gdańska. W związku z powyższym będę bardzo rzadkim gościem na forum. Odpoczniecie sobie ode mnie a potem będę miała dużo do opowiadania
Buziole dla wszystkich
Kupiliśmy też nowy dresik i kilka bluzeczek, bo szczerze...z tego co ma, powoli wyrasta...sobie kupiłam spodnium i buty - jestem zadowolona, mimo iż portfel szczuplejszy o jakieś 300zł :-|Spotkałam znajomą, której nie widziałam od lat szkolnych, nie chciała mi wierzyć, że 2 miesiące temu rodziłam...że niby ładnie wyglądam i ble...ble...i umówiłyśmy się na kawczersa, a co...nadrobimy stracone lata :-) Fajnie tak po latach się spotkać i pogadać o starych polakach.