V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Wiola jak samopoczucie? Leżysz jak kazano?
Witaj kochana!
Leżysz, leżysz....:-|
Cudny chłopanio!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiola jak samopoczucie? Leżysz jak kazano?
ale teraz wiem że prawdą jest, iż faceci nie maja celulitu, szczęściarze 
Nie wstawiłam bo nie mam już konta na nk i nie chciałabym aby one wpadły w niepowołane ręce, umówiłyśmy się że to co się działo na panieńskim pozostaje między namiWitam,
Madzia, mam bekę z Ciebie!!! Wyobrażam sobie Ciebie, zamiatającą podłogę - wstawiłaś zdjęcia na nk, bo chyba to upamiętniłaś?![]()
I się nie stresuj, stabilizacja przyjdzie w swoim czasie...
Anastazja, bo fotki tylko dla przyjaciół - tak mam ustawione...
Miłego dnia...
U mnie doliny ciąg dalszy...choć powoli lepiej, bo mam na wszystko wyje**** , sorry :|

Miłego urlopu:-)Cześć babeczki!
Dzisiaj do mnie dotarło, że ostatni dzień w pracy jestemOd jutra urlopik
najpierw dwa tygodnie w domciu i malowanie mieszkania, potem tydzień nas Soliną a potem, jak pogoda dopisze, to na motorku skoczymy na 4 dni do Gdańska. W związku z powyższym będę bardzo rzadkim gościem na forum. Odpoczniecie sobie ode mnie a potem będę miała dużo do opowiadania
Buziole dla wszystkich
Kupiliśmy też nowy dresik i kilka bluzeczek, bo szczerze...z tego co ma, powoli wyrasta...sobie kupiłam spodnium i buty - jestem zadowolona, mimo iż portfel szczuplejszy o jakieś 300zł :-|Spotkałam znajomą, której nie widziałam od lat szkolnych, nie chciała mi wierzyć, że 2 miesiące temu rodziłam...że niby ładnie wyglądam i ble...ble...i umówiłyśmy się na kawczersa, a co...nadrobimy stracone lata :-) Fajnie tak po latach się spotkać i pogadać o starych polakach.