reklama

Odskocznia;))))

Zjola, oj tam, oj tam...a wariuj - całe życie z wariatami :-p

Aniunia, choinka dla dorosłych to już nie choinka, a ch*u*janka hahahah jak to mój tato gada...

Anastazja, no ba! ;)

No nic, dzieć się obudził...
Miłego popołudnia babeczki*

Ostatnia edycja:
reklama
Anastazja - u mnie na słynnym węźle Sośnica budują największe centrum handlowe w Europie:szok: A ty jedz kochana i kciuki za dwie kreseczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ewelinko - żebyś wiedziała :-D

Wiecie, co za chwilę muszę zmykać i będę płakac, bo cudnie mi się z wami pisze, hlip.

Ale wiecie w rozsądnych granicach to tycie :-)
a Ja dzisiaj w domku, sprzątam:szok: ale lubię to nasze mieszkanko, zwłaszcza ja czyste jest ;-)
Ja dzisiaj na obiad też mam rybkę, dostałam od teściowej , chyba usmażę po prostu jak myślicie?;-)
zjola - a Ty gdzie? do domu z pracy?
anulka - jak mus to mus, tłumacz że czekolada jest pangi też :-D Mój maż ze swoim tatą kiedyś mieli taka zabawę że obzydzali sobie jedzenie i do tej pory mortadeli nie jedzą :-D:-D:-D

Anastazja mieszkam koło Buska a najdokładniej to w Wiślicy.. Do Krakowa jezdze do Bonarki i nie zauważyłam,żeby pusto było. W ostatnią niedzielę byliśmy.. A ja nawet lubiłam początki tej galerii jak pustki były.. spokojnie można było się poruszać..

taaaaaaaaa.... wszystko jest z pangi i z Chin:-D:-) a świstak siedzi i......

No ja rybke usmażyłam normalnie , kiedyś robiłam na parze ale mi nie smakowała, moze zrobiłam nie tak jak trzeba.

Ja uwielbiam Waszą galerie krakowską i wogóle Kraków .;-)

reklama
aniunia - wiedziałam że coś koło Buska :-D ja mieszkam po drugiej stronie Krakowa, ale jak na tygodniu parę razy byłam to pustki, a i kojarzę że parę sklepów się zamknęło i są puste lokale, Ja bardzo lubię Plazę , tam to dopiero pustki, zresztą słyszałam plotę że gość chcę tam jakieś takie wielkie centrum sportowo-rekreacyjne czy coś takiego zrobić, konkurencja dla parku wodnego:tak:
zjola - no to uważaj na siebie w drodze do domku, bo się ściemnia :tak:
anulka - mój mąż białej gorączki dostaje od GK, Ja zresztą też jak mam iść przed świętami albo w weekend. Przed świętami wpadliśmy po książkę dla teściowej i siostry męża do Matrasa - tam często są wyprzedaże i tej co Ja chciałam nie było, a pojechaliśmy do Plazy i ksiażka była i ludzi nie było a w carefourze na spokojnie wybraliśmy kosmetyki :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry